Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale masz rację,widok jej pałaszującej sernik -> BEZCENNY :-)
Mój P. robi to znacznie lepiej i z większym zapałem,choć,nie powiem,jak mnie napadnie,to czasem i ja upichcę coś fajnego i smacznego. Np. chili con carne robię lepsze od P. albo pulpeciki z pieczarkami...:-) Ja wiem,że to proste dania,wręcz banalne...ale w całej mojej rodzinie wszyscy świetnie gotują,tylko ja -taka czarna owca. Ogólnie mam dwie lewe ręce...ale powolutku robię postępy,czytam przepisy...Nie jest źle
.
Dziś mnie pobolewa podbrzusze po bokach.
Się zestresowałam teraz. Jeśli objawy śluzowe różnią się znacząco od skoku tempki, to należy wprowadzić dodatkowy czynnik badawczy - badanie szyjki lub testy LH. Szyjki nie umiem badać, więc kupię sobie testy. Jeśli w następnym cyklu zasugerują mi owu koło tego dnia, co myślę, a skok będzie później, to pójdę do gina, albo sama na własną rękę zbadam progesteron. Teraz na badanie progesteronu już za późno.Jeżeli to działa, to powinnam być super płodna, bo małżonek przynajmniej raz na 3 dni mi masuje stopy.W ogóle to znalazłam ciekawą informacje na temat podwyższania płodności poprzez refleksoterapię Jestem Płodna || Blog: Refleksoterapia a Płodność: Część 1Nic, tylko wyłożyć facetowi stopy do masażu i czekać na efekty
![]()