reklama

Staraczki 2013

Ja dzisiaj mam dyżur w pracy. Przylazla, by ta @ wcześniej to by człowiek się nie stresował.
Mój narzeczony myśli, ze znam już wynik i mnie od wczoraj gnebi, ze czy coś chce mu powiedzieć, ze chce poznać niespodziankę. Gupek.
A dziś rano patrzyłam czy ciuchy wyschły na suszarce i powiedziałam do siebie "mokre". A ten z drugiego pokoju krzyczy "ŻARTUJESZ"?! No to ja zdziwiona, co on się tak przejął moimi ciuchami, a się okazało, ze gupek usłyszał "okres".
Czuje brzuch delikatnie. Wiadomo: może być na @, a może być na maluszka..

reklama
Cyntia85 mężczyźni są przezabawni ;-) Mój początkowo, tak gdzieś z rok temu, jak mu zaczęłam snuć plany o odstawieniu antykoncepcji, to cały przerażony wizją dziecka. Ale powoli zaczął się oswajać i teraz cały zaangażowany w starania :) W listopadzie będziemy 9 lat razem, ponad 3 lata po ślubie, więc nie ma na co czekać :-)

zosiasamosia, w szpitalu możesz zrobić betę (u mnie w Olsztynie tak jest)i nie wiem, o której godzinie, bo u mnie całodobowe.

Cyntia, ale tak z mężczyznami jest. Dla nich czasami trzeba tłumaczyć i tłumaczyć, a i tak mało co zrozumieją :P Ja wczoraj 30 minut przez telefon tłumaczyłam mężowi co to plamienie implantacyjne, a i tak nie zrozumiał :P

Badanie beta Hcg, czyli poziomu stężenia we krwi hormonu, tzw ludzkiej gonadotropiny kosmówkowej można zrobić bez skierowania, ale wtedy jest płatne. Cena to średnio 30 zł.
Zosiasamosia, a skąd jesteś?

hej dziewczyny dzis test i nic zero wszystko robione z 1 moczu a wczoraj ta lekka krecha, obawiam sie ze znowu bede miala biochem ciaze;/ wtedy tez tak bylo 3 testy dzien po dniu takie same krechy lekkie po tygodniu krwotok... juz jakos nadzieja mi przeszla:-(
Cyntia wczoraj byl 24 dzis 25 dc o tym czasie juz mialam test pozytywny z moim WI a owu nie wiem kiedybyla jak zawsze mnie bolaly jajniki tak w tym cyklu nie.
z objawow dalej zmeczenie i spanie, bol podbrzusza krzysza doszla zgaga mdlosci rzadziej
Aesthete WIELKIE GRATKI! :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry