Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurczę :-( no, ale przecież w terminie spodziewanej @ może pojawić się jakieś plamienie ...mnie się chyba nieudało....własnie wróciłam z całodziennych zakupów w Poznaniu i na papierze różowo wiec pewnie jutro mnie zaleje
dolina eh![]()
wyprasowałam tylko rzeczy dla Mrówka do przedszkola i dla siebie do pracy
na więcej nie znalazłam chęci ;-)

a mimo to wpierniczam dalej ... co prawda nektarynki, no ale wpierniczam ;-)
nareszcie! dwa miesiące miał laby ;-) w lipcu był z dziadkami na wakacjach, sierpień caly z nami ;-) momentami miałam dość
dzisiaj urządził mi histerię, bo kazałam pojemniki powsuwać (te z zabawkami) ... oczywiście usłyszałam, że jestem najgoraszą matką na świecie
eh, w tym wieku już się zaczyna? co będzie jak wejdzie w wiek nastoletni
no, ale ostatecznie zrobił się mega cudowny, przepraszał, przepraszał ;-) a ja szczerze - śmiałam się z tego jego histerii ;-) wczoraj tata był tym najgorszym ;-) eh ... ciężki kochany bachorek ;-)

spokojnych i nudnych ciąż :-):-):-)
zobaczysz, że następnym razem się uda od początku do końca 
t następnym trymestrze będzie Ci wynagrodzone, już ja o to zadbam
będziesz śmigać, że aż miło i zapomnisz o tych nieprzyjemnych objawach ciąży 

obaliła wiele mitów dotyczących odżywiania, trochę naprowadziła na dobre tory. Pewnie nie uda nam się wszystkiego wprowadzić w życie, ale już sama świadomość jest ważna. I coraz bardziej myślę o lizakach z ksylitolem dla Królewicza 
ale nic tam, oby przyszła szybko, bo to już wrzesień
może wyrobię się na czerwiec, wiesiołek już czeka, siemię piję, ale dziś z audycji dowiedziałam się, że nie mam nasion w nieskazitelnej postaci, bo są ciemne, a więc chyba prażone...

Słodkich snów i owocnych snów:*:*
Który to cykl Waszych starań?