reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

reklama
Mam dziś 13 dzień cyklu, ale owulację miałam wcześnie, bo byłam 7-go dnia i lekarz powiedział, że jest tuż przed owulacją. No ale to naprawdę mało prawdopodobne. Potem mój mąż wyjechał. Nawet nie wiedział, że jestem w szpitalu, nie chciałam go martwić na wyjeździe, a jak wrócił, to ja już byłam w domu.

piaska no to rzeczywiście trochę wcześnie, no ale kto wie...

lamorela dziś dopiero doczytałam posty z wczoraj, więc jeszcze dołączam się do gratulacji dla Męża - no, no aplikacja ważna sprawa, więc super, że się udało:)

ja się trochę stresuję, bo o 9.15 mam rozmowę kwalifikacyjną do takiego programu szkoleniowego (związanego z moją pracą) dzięki któremu będę mogła pojechać na kilka wyjazdów studyjnych za granicę, w sumie to rozmowa nie powinna być straszna, ale w składzie są sami prof. więc jednak trochę się denerwuję, trzymajcie kciuki

Piaska To nie ciekawy weekend miałaś :/ Ale mam nadzieję, że teraz już ok?
Mój ovufriend też mnie wkurza, bo znowu mi zaznaczył wczesniejszą owu... Ech... Nie wiem czy w przyszłym cyklu będę mierzyć temp bo mnie to tylko wkurza i nakręca nie potrzebnie... :/

Mychunia a badał się pod kątem alergii?

Piaska u mnie gin wczoraj tego samego zwrotu użyła, że rozpulchniona :)

Agamemnon czuję się bardzo dobrze. Ciąża na razie bardziej w głowie niż tak realnie. Dumam, kiedy rodzicom powiedziec, wczoraj do męża mówie, że może już w ten weekend, a on na to, że w weekend ma szkołę i zebym mu nie dokładała. Ma szczescie, że mnie do teatru zabiera, bo byłaby sprzeczka.

A no właśnie.....
lamorela GRATULACJE dla męża! :-)

Conti trzymam kciuki, będzie dobrze! :tak:

Piaska, o kurcze to miałas przeboje :szok: Dobrze, że juz wszystko ok.

zosiasamosia to dobrze, że czujesz sie dobrze :tak: Na jaką sztukę idziecie do teatru?

piaska to zdrówka i szybkiego dojścia do siebie :-D

conti to &&& :-D

A ja się napaliłam na te zioła o. Sroki, ale w mieście nie mogę ich dostać :dry: a zanim przyjdą zamówione, to ja już będę w trakcie @ :dry: ciągle coś...

reklama
Do góry