reklama

Staraczki 2013

malusiolka :* powiem Ci, że mam teraz taki młyn w pracy, że nie wiem, jak się czuję :-p lada moment będzie @, bo wczoraj wzięłam ostatniego dupka :happy2: jedyne co pamiętam, to żeby wieczorem zaparzyć ziele i wypić je :-p zamierzam na własną rękę zbadać hormony, no i 17.10 idę do gin+usg - to będzie pewnie ok. 8dc, nie wiem, czy coś powie, może zobaczy chociaż jakiś dojrzewający pęcherzyk - jeśli będzie :sorry2: i w zasadzie tak jak teraz, to powinnam mieć zawsze w okresie gorącym (płodnym :-p), bo faktycznie, mało myślę o pozycjach, zapłodnieniach, owulacjach itp :-p

Spokojnej nocy kobietki (albo i burzliwej - wedle chęci, potrzeb i możliwości :-p)

reklama
Malusiolka - nie boję się USG, boję się badania ręką.. Wtedy mnie lekarz wymacał w środku i powiedział, że jeszcze nic nie czuje (ok. 6 tyg. ciąży byłam), a na USG za wcześnie chyba będzie jeszcze, by coś zobaczyć. Dobrej nocy!

Na USG to już ok 6/7 tc będzie słychać serduszko, ja z Nadią miałam usg właśnie w 7 tc i to w szpitalu, więc sprzęt bez rewelacji i było widać wykres serduszka, także nie bój się niczego i idź do lekarza. Najważniejsze, żeby sprawdzić czy fasolka się dobrze rozwija.

Dziewczyny ja tylko na moment, bo niestety zaspało mi się, więc na biegu z kawą wpadłam się przywitać. Widzę, że ja dzisiaj robię pierwszy wpis. Melduję, że @ tuż tuż o kroczek za mną, bo już ją czuję - uczucie jak zawsze 1 d przed @. Na dodatek chyba jAakieś choróbsko mnie bierze,więc ból brzucha potworny, zimno mi, a i oczywiście spać mi się chce. Kiedy ja będę miała chwilę odpoczynku?? nigdy chyba ;/

karola nie znam sie za bardzo ale jeden cykl to chyba troche za krotka przerwa.

Cyntia dziekujemy za rady i fluidki! oby Ci te mdlosci jak najszybciej przeszly! ja bym na wizyte i tak poszla, chociaz rad posluchac.

Ja dziś od rana mam chwilkę, więc zaglądam na BB, a tu widać, że w nocy żadna nie nudziła się i nie próżnowała ;-):-D coś się tam w moich jajnikach dzieje, bo obudziły mnie ok. 2 w nocy :szok:

Witam i ja! Dziś Zuza znowu nam zrobiła wczesną pobudkę. Tempka poszła w górę, ale nie ma się chyba co jarać, bo w każdej chwili może iść w dół, nie?

Czy ktoś dziś testuje?? Albo jutro???

hej dziewczyny :-)

i jak tam? testowała któraś?

ja korzystam z uroków L4 i spałam do 8 z mężusiem (on biedaczek na antybiotyku wylądował) :-) ale w nocy jakoś spać nie mogłam, śniły mi się koszmarki :baffled:

biorę zaległe leki i musiałam to podzielić na części, bo niezłą aptekę teraz przyjmuje:
rano: żurawit, folik, calcium (bo mnie komar tak pogryzł, że szok), zyrtec, zatoxin, ibuprom zatoki
w południe: 4flex i piascledine
na wieczór: ibuprom zatoki
na wieczór zostawiłam jak najmniej, bo zapominam :baffled: ale patrząc na listę leków czuję się jak babcia....

udanego i owocnego dnia :-D

Dzień dobry :-)

Oj długo mnie tu nie było, czuję się jak nowa hihi, ale podczytywałam Was.

Gratulacje dla tych co ujrzały dwie kreseczki i trzymam kciuki za fasolki aby były zdrowe i silne :-D

Również trzymam kciuki za staraczki!

U mnie czas leci pędzikiem, w połowie września się na siłownie i do szkoły, tak więc czasu mam jeszcze mniej :-( ale plus jest taki że nie myślę tak o fasolce (chociaż czym bliżej terminu @ tym gorzej). Przeziębiona jestem, a chciałabym taki fajny prezencik w postaci ll kresek dać mężowi na urodziny. Muszę Wam powiedzieć że synka spłodziliśmy właśnie w dniu ur mojego A hihi

mychunia biedulko kuruj się szybko :-( a swoją drogą, to nieźle Cię wzięło :szok: chociaż wyśpijcie się z małżem, tyle dobrego z choroby ;-) a Ty masz generalnie jakieś problemy z zatokami?

reklama
Cześć dziewczyny :-) u mnie dziś tempka hop :tak: poszła w górę, ale @ pewnie przyjdzie :crazy:

wiki miałaś dziś testować czekamy na info :tak: trzymamy &&&

Wczoraj pojechałam zrobić zdjęcie legitymacyjne młodemu i przy okazji wjechałam do firmy w której pracuję (przez agencję pracy) zawiozłam swoje cv i chciałam się dowiedzieć czy dałoby radę żeby ten mój grafik był jakiś pełniejszy bo w sumie w tym tygodniu mam tylko 2 dni pracy :baffled: a chciałabym częściej bywać bo zawsze więcej zarobie prawda? No i kobitka mi powiedziała, że mam iść do działu personalnego i zapytać więc poszłam i się grzecznie pytam czy jest szansa, żeby częściej pracować, a ona mi mówi że w sumie to oni nie mają na to wpływu bla bla bla, ale jak chcę i jak już przyszłam to mogę zostać bo akurat potrzebują :szok: dobrze, że teściowa mieszka obok to małego zostawiłam u niej i poszłam do roboty :-D

tak sobie myślę, że jutro będzie 12dpo czy mogę już zatestować? Czy wstrzymać się jeszcze? Termin @ mam w sumie na 13, a ovufriend wyznaczył na 12.10.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry