reklama

Staraczki 2013

tak na zatoki choruję od 10 lat i mi lekarka powiedziała, że to się będzie odnawiać (miałam kiedyś bakterię w zatoce) i jest nieuleczalne... można robić co jakiś czas punkcję, ale w moim przypadku trzeba by było połamać przegrodę nosową, aby ja zrobić (mam krzywą przegrodę nosową od urodzenia i nie chcą mnie operować, bo mi się to z powrotem odkształci) albo robić punkcje przez skronie na co się nie zgodzę

reklama
Piaska ja właśnie też o to pytałam :-) ale dziewczyny chyba jeszcze śpią, albo są w pracy ;-) i nie ma kto doradzić :-) u mnie jutro 12dpo więc chyba zatestuję. Owulka była prawdopodobnie w 10dc.

wiikki, daj znać jak teścik. Trzymam mocno &&&&& :* Edit: Kochana, jeżeli będzie słaba masz jeszcze szanse :* Trzymam &&&& aby tak było :*

Piaska, już nie mogę się doczekać Twoich II kreseczek :):* &&&&

lamorelka, jak tam? Przyszła @?

susel, Grzaneczko, co tam u Was?

Cyntia, sio, sio z mdłościami. Miałam je przez dwie ciąże i to od prawie samego początku, do prawie samego końca ;/ Kochana, możesz dogadać się z ginekologiem żeby samo USG Tobie zrobił :) Będzie dobrze :* Trzymam &&&&&&

benfica, mam nadzieje że po @ będzie Twój cykl i w końcu pokażesz nam swoje II kreseczki :* &&&&

Kinia <przytul> kuruj się Kochana :* Oby to tylko było lekkie przeziębienie :*

mychunia, Ty też się kuruj :* Zdrówka dla Ciebie i męża :*

Miminoo, oby przeziębienie szybko odeszło :* Trzymam kciuki za II kreseczki&&&&&& :*

ewcia, dobrze że pozwolili Tobie przyjść dzisiaj do pracy. Mój mąż każdy dzień i godzinę pracy liczy, bo płacą im za godziny. Tak jak piszesz więcej pracy, więcej kasy. Teraz wszystko jest droższe, a małe zarobki. Poczekaj jeszcze z testowaniem parę dni, aby się nie rozczarować. &&&&&&& za testowanie :*:*

Ja miałam wczoraj przytulać się z mężem, ale nie było przytulanka :( Uczyłam się do 24:00, a mój M zmęczony poszedł spać, bo i tak o 5-tej pobudkę ma. Ale dzisiaj nie odpuszczę, nie ważne, że jutro zmęczona pojadę na egzamin, ale chce zajść w ciąże. Mam nadzieje, że nie przegapiłam owulacji :( Przedwczoraj było jedno przytulanko.

pietrucha, napisz jak tam Twoja betka :) Trzymam &&&& za wzrost :*

Ostatnia edycja:
wiki przytulam, ale następny cykl będzie Twój :tak:

dziewczyny macie jakąś wiedzę na temat leków antydepresyjnych? Można starać się o dziecko jeśli jedno z małżonków musi brać takie leki? Są jakieś przeciwwskazania?

reklama
trzymam kciuki za wszystkie, które mają zamiar robić test. i ja się zastanawiam...:)

w ogóle jak to nie będzie mój cykl to nie chcę już takich, bo od trzech dni, ciągle mnie boli podbrzusze, albo kuje jajnik, a do tego mam niepohamowane stany płaczu. jak jestem zła to zaczynam płakać. :szok: nie wiem czemu tak mi się zrobiło, nie chcę tego łączyć z żadnym podejrzeniem ciąży...:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry