Grzaneczko, ładna dziewczyna z Ciebie i dlatego próbował podrywać. Hehe.. lekko Twój mąż to przyjął

Mój po takiej sytuacji nie chciałby pewnie żebym prowadziła, aby policjant mnie podrywał

Ty to kobieto masz szczęście. Egzamin też Ci dobrze pójdzie zobaczysz. Cały czas &&&& za egzamin i testowanie :* Co do mojej nauki, to raz wychodzi, a drugi raz nie. Ale jak robię częściej testy to później nawet z 74 mam 72 punkty

Moje wyniki skaczą od 65 do 72. Jakoś mi się nie chce tego uczyć, bo później mi się to śni. Dzisiejszy sen miałam o egzaminie, że go oblałam;/ Wiem, że to tylko sen, ale się strasznie stresuje.
miissiiss <przytul> przykro mi z powodu Twojego taty. Najważniejsze, że operacja się powiodła :* U Ciebie też będzie dobrze :* Kochana, a nie lepiej jeszcze przemyśleć co do cc? Może być taka sytuacja, że poród naturalny pójdzie szybko i bezboleśnie, a wiesz, że po cc mogą być komplikację, prawda? Moja przyjaciółka po 6 miesiącach miała jeszcze problemy, bo rana jej ropiała i nie chciała jej się goić. Ja dwa razy miała p.n i powiem, że było ciężko, ale cc mogę mieć jeżeli naprawdę będzie zagrażać życiu mojemu lub dziecka.
Gochson, podpinaj się jak chcesz
Dziewczynki, co dzisiaj robicie na obiadek? Ja mam rosołek, który ugotowałam niedawno i mielone z ziemniaczkami i z brokułem

Mięso mam przygotowane w lodówce, ziemniaczki obrane, brokuł przygotowany w garnku