reklama

Staraczki 2013

Natkusia, u Ciebie dopiero czwarty dzień po owu. Nie będę Ci kopów dawać, ale powiem spokojnie: Tak jeszcze za wcześnie :-D Sama z chęcią bym już testowała, no ale musimy buc cierpliwe. Tez się nakręcam, wczoraj miałam chwilowe mdłości i mój mózg mi już żyć nie daje! U mnie termin @ przyjęłam na 18.10, bo nie wiedziałam jak to będzie po tym długim cyklu. Owu była 19.10 więc najwcześniej chyba zatestuje 10dpo, choć to i tak chyba za wcześnie. Jak wytrzymam to testuje za tydzień w piątek, a jak nie to we wtorek/środę.

Centka, no może o tej samej mówimy... opisywała najpierw stratę dziecka, później zajście w ciąże za szybko po cc bez zielonego światła, później co chwila jakieś choroby, szef zakładany w 9tc :szok: (pisała jeszcze że zabieg planowany był w nocy - już to widzę... polska służba zdrowia i zabieg planowany na 1:00 w nocy) później wyrostek, później astma, później wprowadzenie w stan śpiączki farmakologicznej (niby jak była w śpiączce, to na grupie pisał do nas jej "mąż" którym chyba ona sama była :oo2: Cyntia, dziewczyna została zdemaskowana, aniołkowe mamy są wrażliwe, martwiłyśmy się o nią, dziewczyny które znały lekarzy ze szpitala, w którym niby ona leżała chciały pogadać z lekarzem prowadzącym, żeby miała zapewniona jeszcze lepszą opiekę... i co?! okazało się, że w tym szpitalu nigdy nie słyszano o dziewczynie o takim imieniu i nazwisku, a po odkryciu tego dziewczyna zniknęła z forum, z grupy... słuch o niej zaginął...

Druga dziewczyna co namieszała u aniołkowych to pam, o której pisała karola... tez ją dobrze pamiętam :angry:

Lamorela dawaj fotke bledziocha :biggrin2:

oki uciekam do pracy.... co prawda mam na 8:00, ale przede mną jeszcze dojazd 40 km...

reklama
Witam serdecznie :) mam mały problem otóż spóźnia mi się miesiaczka 4 ty dzień. Cykle mam regularne co 28 dni. Ostatnią miesiączkę miałam 8 września. teraz powinnam dostać 6 października i do tej pory nic ;( . Z mężem współżyjemy w miare regularnie. Pobolewa mnie brzuch delikatnie tak jak na okres ale i tak go nie ma. Robiłam już 2 testy i wyszły negatywne dodam że te testy wykonałam popołudniu :) Bardzo proszę o redę Pozdrawiam :)

Hello
alee mnie brzuch boli!!! No to niezle mnie zalalo:sorry2: w koncu normalny okres. Teraz sie tylko zastanawiam czy moge isc na wyniki watrobowe podczas okresu:confused: i usg?

Malusiolek
&&&&&&&&&&&&&

Dzisiaj mam rozmowe o prace. Ciekawe jak pojdzie... Milego dzionka zagladne okolo 14-15 tej

lamorela to się biedulko wycierpiałaś :zawstydzona/y: oby nerka popracowała jak najdłużej... a studia zaoczne są dobrym rozwiązaniem :tak: na moich studiach też dziewczyny były w deficycie i było naprawdę bardzo przyjemnie :-D jak zrobisz dziś betę, to &&& za wynik :-p

malusiolka &&&

missiiss no to chociaż tyle dobrego, że zapowiada się normalny cykl :tak: ja też teraz czekam na @ :sorry2: Aaaa i &&& za rozmowę o pracę :-D o jakie stanowisko się starasz?

Miłego czwartku :laugh2:

Ostatnia edycja:
centka ja też dziś spałam nawet nie 5 godzin, bo mnie cyntia podpuściła, że "Zmierzch" w TV puścili i jako szalona nastoletnia fanka siedziałam do 1 i gapiłam się w TV :-D:-D:-D ale nic tam - nie żałuję ;-)

dziewczyny moglaby ktoras zerknac na moj wykres? duzo moze byc tam zaburzone przez przeziebienie. ovu wyznaczyl owulacje ale mi sie wydaje ze byla dzien lub dwa pozniej, co myslicie?

Cyntia z tego co wiem to blizniaki mozna miec tylko po mamie, ale to pewnie dwujajowe, bo jednojajowych to raczej nikt nie przewidzi. to doska u Ciebie jest szansa, a chcialabys?
malusiolka ale mnie zaskoczylas z black_tea! normalnie :szok: historie byly troche dziwne ale po co takie cos robic??
Cyntia tez kilka razy myslalam co u olapalo i sprawdzalam lipcowki. dziwne, ze tak nas olala :baffled: juz doczytalam co lamorela napisala, fajnie ze u niej juz ok, ale mogla sie podzielic informacja.

lamorela rob bete!! &&&&&&

pytam89 ja bym odwiedzila gina. pewnie da Ci skierowanie na bete, a gdybys nie byla w ciazy to da cos na wywolanie @.

Witam z rana :-)

Lamorela oby krecha ciemniała &&&&&&&

Missii kciuki za nową prace, oby było po Twojej myśli &&&&&

Centka dziękuję za odpowiedź, niestety nie ma mnie w grupie i nie mam tam dostępu, nie pochwalę się synkiem i sobą hihi :-p

Malusiolka to już dzisiaj!! AAA, kciuki już zaciśnięte &&&&&

Susel owu mogła być 11,12,13 niestety nie wiadomo jaka tempka była w 12 dc więc ciężko coś powiedzieć, nie pomogłam za bardzo bo tyle samo to wiesz i Ty ;-)

Też oglądałam Zmierzch, popłakałam się haha. Jechałam autobusem do pracy, stałam i w połowie drogi tak zrobiło mi się słabo musiałam usiąść i całe szczęście było jedno wolne miejsce, koszmar. Kiedyś zemdlałam w kościele więc wiem już jak mój organizm się zachowuje w razie takich sytuacji.

Ostatnia edycja:
Witam się i ja :-)

Malusiolka powodzenia!

Susel ja bym stawiała owu tak jak Ovufriend mówi :tak: a robiłaś testy? Tylko znowu te Twoje przeziębienie.. ciężko stwierdzić :sorry2:

swoją drogą czemu Wam się pokazują cyfry w wykresie a mi nie?

Tekla ale wytrzymam tu babo :sorry2: ja zrobiłam dzisiaj <głupek> i jestem zła na siebie tzn śmiać mi się chce :-D zrobię w terminie @ choć i tak jest możliwość że nie wyjdzie bo owu mi się przesunęła.. ojoj

Lamorela dzielna kobieta jesteś! Na pewno wszystko będzie u Ciebie ok :* a zajęciami się nie przejmuj.. będzie dobrze :tak:

Pytam
poczekaj z testem bo owu mogła Ci się przesunąć.. albo na betę!

Misis &&&&& za ten cykl! :-) co do badań to nie mam pojęcia :zawstydzona/y:

Wczoraj się przytulaliśmy z mężem i bolało mnie podbrzusze.. w ogóle ciągle czuje ciągnięcie i bądź tu mądry :sorry2: temp się utrzymuję ale do 37 zbliżyć się nie chce sroka jedna..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry