reklama

Staraczki 2013

Czytam dziewczyny co piszecie o Black_tea i uświadamiam sobie, że straszny ze mnie naiwniak :( po upadku i krwotoku w szpitalu naprawdę jej współczułam :( Jeśli prawdą jest to co piszecie, to tym bardziej jej współczuję i myślę, że powinna poszukać pomocy.

Kinia- przykro mi, że @ przylazła, trzymam &&&&&& za ten cykl

Malusiolko - Trzymam MOOOOOOOOCNO kciuki i wirtualnie kopię Cie w cztery litery :-) Powodzenia!!!!!!!

Lamorelka - Powodzenia na studiach :) zobaczysz, że nie taki diabeł straszny, a bycie jedyną kobietą będzie miało więcej plusów niż minusów :) Trzymam mocno kciuki co by bladzioch ciemniał:tak:

Tekla - Mocno trzymam kciuki za II kreski :-)

Natkusia kiedy testujesz?? Trzymam kciuki za II krechy :-)

Zostawiam troszkę pozytywnych fluidków dla Was ~~~~~~~~~~~~~ łapcie szybko

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Natkusia dziękuję, że pytasz. Czuję się normalnie tzn. tak jak przed ciążą- zero mdłości, senności, wzdęć. Jedyne co się zmnieniło, to moje brodawki, są duuuuuże i brązowe i często biegam siusiu. Ten brak typowo ciążowych objawów troszkę mnie martwi, ale we wtorek mam wizytę i mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Natkusia teraz zobaczyłam, że 15.10 testujesz :) Jak się czujesz?

witam z rana po 8 :-D

l4 nie jest takie złe przynajmniej mogę się wyspać porządnie :-)

witam nową staraczkę i życzę wszystkim szybkiego ujrzenia upragnionych II kreseczek :-D

ja czekam na okres, który nie wiem kiedy dostanę, bo ostatnio miałam 4 dni spóźnienia, a teraz biorę leki, które mogą przesunąć owulację :baffled:

udanego i owocnego dnia dziewczyny :-D

Abezela ciesz się, że nie masz objawów :tak: ja przy Michale też nie miałam a od 8tc jak wzięły mnie mdłości to masakra.. jeszcze dostaniesz objawów że będziesz mieć dosyć ;-) u lekarza na pewno wszystko będzie ok :* &&&&&&&! No ja będę testować 15.10. Ogólnie dobrze się czuje tylko ciągle mnie coś ciągnie w podbrzuszu ale wiesz jak to jest.. nie chce się nakręcać :sorry2: najważniejsze że owulka była i serduszka też były a teraz tylko czekać na efekty ;-)

Ja śmigam do pracy..

Miłego dnia :*

Witam i ja :-)

Malusiolka 3mam mocno kciuki za Ciebie!!!:tak: &&&&

Lamorela
Zycze Ci mocej krechy i przepieknej bety!:tak:

Co do troli to juz nie pierwszy raz sie z tym spotykam. Pamietam z watku majowego na_ratunek, jej bajki byly nie samowite, Jak ktoras odkryla ze jest trolem i ze wczesniej pokazywala sie pod innymi nickami to nagle zniknela. Dla mnie to jest chore, po co w ogole robie sie cos takiego?! Nigdy nie zrozumiem :hmm:

Ja podobnie jak Abezela nie mam zbytnio objawow ciazy, a przez ostatnich pare dni w ogole nie mialam jakichkolwiek objawow, ale teraz wrocil lekki bol podbrzusza, piersi pobolewaja czasami a najbardziej brodawki i sutki. Pare razy mnie zemdlilo i to wszystko. Dzis ok 17, jedziemy do PL i w poniedzialek lece do gina. Trzymajcie kciuki.;-) A ja przesylam Wam tuziny ciazowych fluidkow!!!:tak:

benfica jest cudny ten Twój Królewicz. Widzę, że masz bardzo wesoło.

Malusiolka &&&&&& za egzamin

lamorela ja jak studiowałam informatykę to były 4 dziewczyny, więc było lepiej. Powiem jednak szczerze, że trzymałam się tylko z chłopakami, a jeden z nich został potem moim mężem :)
Mój chrześniak czeka na przeszczep serca. Bardzo mnie stresuje ta sytuacja. On ma dopiero 2,5 roku.
lamorela trzymam &&&&&&. Rób bete.

abezela to fajnie, że się dobrze czujesz, ja to się boję tych mdłości

mychunia śpij, jak możesz, bo sen to zdrowie.

Hej Laseczki:):)

Malusiolka - &&&&&&&& mocno zaciśnięte i daj od razu znać jak poszło!!!!!!

missiiss1301 &&&&&&& za rozmowę o pracę!!

Lamorela - kciuki za betę i studia:) będzie fajnie:)

I nie wiem czy coś jeszcze komuś miałam napisać:)

Susel - &&&&& - u mnie oczywiście uvu jeszcze nie wyznaczył owulacji.. ehhh

Miłego Dnia Dziewczyny!!! Ja też ledwo żywa, bo położyłam się po 1 - wiadomo dlaczego:)

reklama
Cześć dziewczyny:-) Można do Was dołączyć? To nasz drugi cykl starań ale w pierwszym mąż musiał wyjechać w dni płodne więc się nie liczy:-p Mamy już córeczkę 11 miesięczną i staramy się dla rodzeństwo dla niej:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry