reklama

Staraczki 2013

Lamorela trzymam kciuki za II kreseczki:) to naprawde wiele w swoim zyciu przeszlas!

Corka juz w przedszkolu a ja kolejny dzien mam lenia!;/ dzisiaj mezulek zjezdza na pare godzin szkoda ze to nie czas owulki;p

No nic trzeba sie wziasc za prace, milego dnia i czekamy na same dobre wiesci:)

reklama
lamorelko Współczuję Ci tak poważnej choroby. Oby nerka sprawowała się jak najdłużej.
No i LEĆ NA TĄ BETĘ!!!! I pokaż nam tego bladziocha!
tekla Szybkiego dnia w pracy ;)
pytam Najwiarygodniej jest zrobić beta HCG z krwi :)
missiiss Ja się nie znam na tych badaniach więc nie wiem czy możesz. :/ No i trzymam &&& za rozmowę!
centka Ja też miałam dziś ciężką noc... Musimy się kawą ratować :)
susel Dla mnie osobiście póki co wygląda na dobre wyznaczenie owu, ale jeszcze może się przecież zmienić jak będą kolejne temperatury nie? Mnie ovu zmieniał chyba z 5x owulacje w tym cyklu. A przytulanko było?:P
mimooo A może to "coś" innego ;)
Natkusia Łatwo mówić, ale cierpliwości... Jeszcze musimy wytrzymać te kilka dni z testowaniem ;) Ja dziś wysłałam męża po testy z czułością 10 i pewnie nie wytrzymam i też zrobię wcześniej... Chociaż to bez sensu bo przy 1 ciąży pierwszy pozytywny test wyszedł mi dopiero 11-12dpo. No ale cóż. Ciekawość silniejsza :P
Abezela, mycha Łapiemy fluidki łapiemy ;) A co do objawów to ja przy pierwszej ciąży po za powiększonymi piersiami i gazami nie miałam kompletnie żadnych objawów, więc nie jest tak że muszą te objawy być.

zeberka Witaj! Powodzenia! Mamy dzieci z jednego roku :) Bo moja Zuzka z grudnia 2012 ;)
julia Ale w okresie nie owulacyjnym przecież też można się przytulać :) Może akurat Ci się owu przesunie i dzisiejsze przytulanie zaowocuje?

Zuzka zrobiła nam znowu wczesną pobudkę, i dziś na nogach przed 6 już byłam, więc moja tempka pewnie nie wiarygodna, no ale może jutro uda się "normalnie" zmierzyć. No i znając życie jak mój mąż kupi dziś tsty o czułości 10 to pewnie jutro zatestuje... Wiem wiem... za wcześnie, ale i tak nie wytrzymam :P Pewnie i tak zobacze I, ale nie ważne... Muszę zrobić :P

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny :) ja na szybko, bo od tygodnia w podróży służbowej i ciężkie dni

u lekarza byłam - badania mam jak stwierdził idealne, więc zanim HSG lub laparoskopię u mnie zrobi - to chce zbadać żołnierzyki mojego chłopa, także teraz muszę się tym zająć

trzymam &&& za egzaminy, testowanie, bety i wszystkie inne zdrowotno-życiowe sprawy - przepraszam, że tak grupowo, ale ciężko nadrobić wszystko :)

mnie dzieci, ciąże innych wzruszają i poruszają na maksa instynkt macierzyński - nie czuję zazdrości, tylko po prostu chciałabym już być w zdrowej ciąży - czego sobie i Wam nieustannie życzę

jeśli chodzi o trolle to jestem w szoku, to moje pierwsze forum w którym piszę i w ogóle nie miałam pojęcia, że się takie sprawy dzieją - nie rozumiem motywacji takich osób, ale z drugiej strony szkodliwość tego raczej znikoma, ew. tylko może dla ich psychiki, gdy tworzą tyle dziwnych historii...

dobrego dnia, u nas za oknem szaro i buro, do tego pada deszcz - więc marzy mi się o łóżeczku, kołderce i przytulankach :)

Czesc dziewczynki!
Kilka dni mnie u Was nie bylo, ale i tak nikt nie tesknil pewnie :-P Zaraz wszystko nadrobie co napisalyscie. Zaciazonym gratuluje! Za reszte trzymam kciuki zeby jak najszybciej sie udalo!!!
Malusiolka &&&&&&&&&&&&&!!!
Moj maz na urlopie, wiec spedzamy czas wspolnie, a na dodatek w sobote bedzie mial impreze urodzinowa, wiec doszly przygotowywania.
W sobote mialam takie nerwy jak zawsze przed @, wsciekalam sie o wszystko i w poniedzialek zaczelam plamic tak samo jak przed nadejsciem @. Zalapalam dola. Na papierze mialam odrobinke krwi. We wtorek, srode ciagle plamienia. Nie bylo juz krwii, raczej bronzowawy sluz. Maz caly czas sie dopytuje, czy dostalam juz @, jak powiedzialam ze nie to zaczal szperac po necie i powiedzial ze to na pewno ciaza. Ze jego ostatni wyczerpany zolnierzyk napewno doszedl do celu hehe. Oby;-) Wczoraj sie poprzytulalismy, zawsze to wywolywalo mi @, ale ciagle cisza. Tylko jak sie podcieralam byl sluz ze sladowymi ilosciami krwii. Poki co czekam. Testu nie robie, bo jesli to implatacja to jest za wczesnie, jesli @ to trzeba przeczekac. Juz jestem 2 dni po terminie.
Wyzalilam sie troszke, teraz ide czytac:-)

Oczywiście wszystkiego nie nadrobiłam, ale przeszłam ostatnie kilka stron wstecz. A więc przede wszystkim

Malusiolka trzymam ogromne &&&& za Ciebie
Lamorelka czyżby, czyżby :)? czekamy na Betę :) &&&& żeby była wysoka i aby druga kreseczka się zaciemniła
Gochson to bardzo smutne, że takie maleństwo ma takie problemy zdrowotne, to musi być dla całej rodziny bardzo ciężkie, więc przytulam Cię mocno i trzymam &&&& za przeszczep i dużo, dużo zdrówka dla chrześniaka
Abezela, Mycha oby tak dalej, dużo zdrówka dla Was i dla Waszych maleństw
Fox no to obie musimy zaciągnąć Mężów na badania:tak:

mój M. dziś wraca z delegacji (nie było go od poniedziałku), więc chyba za tydzień zrobi wreszcie badania, ja jeszcze muszę zrobić posiewy (ale to dopiero po okresie okołowulacyjnym, bo do tych badań min. 24 h abstytnencji, a przyszły tydzień zapowiada się owocnie pod kątem starań)

a z tymi trolami to mnie zaskoczyłyście, to moje pierwsze forum i nie sądziłam, że są też takie osoby, chyba musi się im na prawdę nudzić; no i dobrze, że mamy jednak tą zamkniętą grupę

wczoraj się dowiedziałam, że może w ramach tego programu, o którym kiedyś wspominałam, być może pojadę na tydzień do Izraela w grudniu, a dokładniej do Tel Avivu, tylko nie wiem na ile tam jest bezpiecznie.... no i muszę pilnie wyrobić paszport, bo dotychczas to latałam po Europie na dowodzie

reklama
Conti - facetów trudno wysłać do zwykłego lekarza, więc takie badanie to pewnie stres... nawet ginek jak ze mną rozmawiał, mówił, że wie że kobietom łatwiej na siebie wziąć wszystkie badania, łączeni z laparoskopą i robią to bez skarg, a z chłopami ciut gorzej... ponieważ jestem jednak za tym, że warto wiedzieć, jeśli coś nie gra - to go przekonam :) oczywiście jest nadzieja, że uda się naturalnie - ale ja wolę nie tylko mieć nadzieję, ale być pewna, ze wszystko z nami dobrze !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry