reklama

Staraczki 2013

reklama
Jeszcze raz dziękuję :*

Tak sobie rano myślałam (mam problemy, o których nie chce pisać), aby zrezygnować ze staranek, ale od Was nie odeszłabym. A z drugiej strony chce mieć 3 dziecko. Nie wiem co mam robić :( Może pomyślicie, że jestem głupia, bo ciągle zmieniam zdanie, ale boje się. A tak poza tym dla humoru kupiłam 2 bodziaki dla niemowlaka na długi rękaw :szok:
Malusiolka mysle że każda z nas targają czasem watpliwości. Może po prostu potrzebujesz odetchnąć :confused:skupić się na innych celach. Nie doradzę bo nie powinnam - to musi być Twoja decyzja. Jaką nie podejmiesz to stąd nie znikaj :angry::angry::angry:

Julia,Mississ -mój mąz po narodzinach młodej stiwerdził że jedno mu w zupełności wystarczy, dla mnie na początek tez był Ok bo byliśmy na dorobku ale po kilku latach zaczeło mi byc przykro ze nie bedzie mi dane miec 2 dzieciątka, potem jak zaczął sie przekonywac to straciił prace i znówtrzeba było czekać, a mi lata lecą:tak: wiec jak tylko nadarzyła się okazja to chcemy spróbowac

Leemonca - na froum wzajemnie się podkręcamy wiec trudno się opanować z tymi testami, ja zamierzam czekać do @ ale znając mój organizm to bedzie mnie oszukiwał :baffled:

Natkusia - oby twoje ptrzeczucia się sprawdziły

Centka - no niestety wiek robi swoje i człowiek czuje dosłownie jak miesiące mu przez palce lecą, duchem jestesmy młode gdyby tak organizm słuchał głowy w tym przypadku :tak::tak::tak::tak:

Mikkaa - ja nie karmiłam, młoda butelkowa ale do sciągania tez się niefane zrobiły:-(

Hej kochane

Lamorela
i co nie wytrzymalas i zrobilas test? :-)

Iwo
ja to uwazam ze zawsze jestbdobry czas mimo ze mowimy ze to nie bedzie dobrze. Jak bylam w ciazy maz stracil prace ale bardzo szybko znalazl. Tam na gorze nad nami czuwali hehe :) wiec mysle ze ten kto tam na gorze siedzi juz sie postara zeby dzieciatku zrodzoneu z milosci zle sie nie dzialo i nie zylo :tak:

Zaczynam sie cieszyc ze do pracy ide :) jutro na szkolenie , ale fajnie :) milego dzionka, lece mlodego do przedszkola ubieraci zawiezc :)

już dziś nie wytrzymałam. Test zrobiony, jedna niestety. Zobaczymy, co mój lekarz wymyśli mi teraz za badania. w którymś cyklu będzie dobrze. Mam tylko nadzieje, że niedługo okres przyjdzie :) a może trochę odpuścimy, będziemy żyć normalnie i jak wyjdzie to wyjdzie....

No i wreszcie mamy piątek :tak:

Wczoraj kurier przyniósł fotoksiążkę dla mojego A, którą dostanie, jak już będą II :-p Mój urwis oczywiście zaczął się dopytywać, co to, więc mu pokazałam i powiedziałam, że ma tacie nic nie mówić. No i pierwsze słowa po wejściu A do domu to były:"Tata, masz niespodziankę". Na pytanie, jaka jest niespodzianka: "Taka z mamą i tatą". I teraz muszę zmienić kryjówkę, bo Królewicz wie, gdzie ją schowałam i jak A będzie drążył temat, to od razu ją zobaczy... a my rodzice tak się nie możemy doczekać, kiedy dziecko zacznie mówić

Hej Dziewczyny!! Miałam wczoraj napisać, ale padłam po pracy i siłowni i spałam do rana:) przynajmniej się wyspałam:tak:

Malusiolka Słońce dla mnie i tak jesteś the best:) 1 punkt to nic, 15 na pewno zdasz:) ja 15 mam termin @ to może razem będziemy się cieszyć:):):-)

Susel to miłych odwiedzin i wracaj do nas szybko:)

Natkusia oby przeczucia się sprawdziły, ale nie testuj tak szybko:) Ty niecierpliwa Kobietko:-)

missiiss
gratulacje:)

Lamorela będzie dobrze:-)

malena100 - w końcu się uda zobaczysz, tylko głowa do góry!

Chyba to wszystko co miałam napisać. 3mam &&&&&& za nas wszytskie!!!!

U nas dzisiaj fajnie ciepło więc moto do pracy śmignęłam:)

Ahaaa najważniejszy news!! Mój mąż wygrał wczoraj w esce rock bilety na rocktober fest i koncert Hurts więc jedziemy do Warszawy 5 listopada!!!! hehe nie mogę w to uwierzyć jeszcze masakra:)

Miłego dnia:-)

aha centka ja też mam skierowanie na wycięcie migdałków, ale jeszcze się nie zapisałam, trochę się boję:)

i w końcu ovu wyznaczył mi owulację:):) i do tego dzisiaj piąteczek:):):):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry