Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Malusiolka mysle że każda z nas targają czasem watpliwości. Może po prostu potrzebujesz odetchnąćJeszcze raz dziękuję :*
Tak sobie rano myślałam (mam problemy, o których nie chce pisać), aby zrezygnować ze staranek, ale od Was nie odeszłabym. A z drugiej strony chce mieć 3 dziecko. Nie wiem co mam robićMoże pomyślicie, że jestem głupia, bo ciągle zmieniam zdanie, ale boje się. A tak poza tym dla humoru kupiłam 2 bodziaki dla niemowlaka na długi rękaw
![]()
skupić się na innych celach. Nie doradzę bo nie powinnam - to musi być Twoja decyzja. Jaką nie podejmiesz to stąd nie znikaj 

SUPERRRR!!!! przeciez na macierzynskim wypłascja średnią z ostatnich 3 m-cy??? myślę że sobie poradzisz z planami bo przeciez teraz każdy ma telefonDostalam sie do pracy, babka powiedziala ze bezkonkurencyjna bylam. Nie wiem czy sie cieszyc... Ktos mi cisnieńie podniosl...![]()
wiec jak tylko nadarzyła się okazja to chcemy spróbowac

Mój urwis oczywiście zaczął się dopytywać, co to, więc mu pokazałam i powiedziałam, że ma tacie nic nie mówić. No i pierwsze słowa po wejściu A do domu to były:"Tata, masz niespodziankę". Na pytanie, jaka jest niespodzianka: "Taka z mamą i tatą". I teraz muszę zmienić kryjówkę, bo Królewicz wie, gdzie ją schowałam i jak A będzie drążył temat, to od razu ją zobaczy... a my rodzice tak się nie możemy doczekać, kiedy dziecko zacznie mówić
Dzieciaki sa przeslodkie poprostu ;-)