Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mississ ja parzę jedną łyżkę na kubek przez 10 minut. Piję drugi cykl. Myślę, że też powinnaś po 3 miesiącach zrobić przerwę. Może akurat pomogą i wcześniej @ przyjdzie &&&&& zza to.
Malusiolka – naprawdę i testy i beta zawiodła??? Wow, o takim przypadku to jeszcze nie słyszałam… To w co wierzyć…. Conti – u mnie ostatnio owulka wystąpiła tydzień wcześniej, więc może i u Ciebie ;-)
Malusiolka - dziękuję Czuję się bardzo dobrze, energia mnie rozpiera dzisiaj pojawiły się mdłości i cieszę się jak szalona, bo już mnie martwił brak typowo ciążowych objawów 15.10 idę na wizytę i mam nadzięję, że zobaczę moją fasolcię Coś czuję, że 15.10. będzie szczęśliwy Będe mocno trzymała kciuki!!!
Jeżeli często chorujecie na anginę zróbcie badanie na obecność paciorkowca, on może tam siedzieć i tylko przy lekkim osłabieniu organizmu on atakuje. Ja też mam duże migdałki i lekarze myśleli nad ich usunięciem.