reklama

Staraczki 2013

reklama
Malusiolka u mnie dobrze, dziekuje ze pytasz :) czekam kilka dni i biorę męza w obroty, chociaz to on mnie, bo umówilismy sie, że w tym cyklu to on decyduje o serduszkowaniu :) chce celować na chłopca :)
Nadii okres ząbkowania rozpoczęty :/ marudna się zrobiła i tak mi jej szkoda. Dziś pobiegłam po maść zobaczymy. W ogole to moje dziecko za chude jest i teraz muszę zrobić jej dużo badań, żeby wykluczyć choroby :/

Miłęgo dnia dziewczyny

Cześć dziewczyny,

Podczytuje Was regularnie. Gratuluję wszystkim zafasolkowanym i trzymam kciuki za kolejne fasolki! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jak samopoczucia? Tęskno mi do was, jakoś tak sie odseparowałam na rzecz wątku Maj 2014. :zawstydzona/y: Wybaczcie...
Wspominam każdą z osobna, wszystkie razem i nieustannie Wam kibicuje :-)

masakra ostatnią @ miałam 26 a dziś koznowu plamię i to bardzo :baffled: a do lekarza może się na listopad uda dostać :shocked2:
Mychunia - to prawdopodobnie plamienie srodcykliczne, okoloowulacyjne. Jeśli jest większe, może świadczyć o zaburzeniach hormonalnych. U niektórych kobiet plamienie okoloowulacyjne może trwać nawet 2 dni. Ja nieraz miewalam, w tym cyklu też. Może to być z nadżerki albo po przytulankach na sucho, bez dobrego nawilzenia. Tak czy siak warto iść do lekarza :-) Będzie ok :-)

Dziewczyny nie mam siły Was dziś nadrabiać. Głowa mnie tak napier.... że masakra... :no: Zuzia mi cały dzień daje czadu i nie mam siły.... :angry: Padam na twarz, wszystko mnie boli :( Nawet zdrzemłam się razem z nią popołudniu i też nie pomogło :(

mikaaa, połóż się i odpocznij <przytul> Moje też dają mi popalić ;/ Na nic nie mam ochoty.

wiikki <przytul> wiem jak się czujesz. Mojej Roksance też idą zęby i to 3/4 na raz dwójeczki.

Straciatella, dziękujemy za &&&&&&& miło z Twojej strony :) Prześlij nam swoje fluidy, może akurat pomogą. Kochana, jak masz czas to napisz czasami do nas, będzie miło. I nie martw się, rozumiemy Ciebie. Napisz co tam w ogóle u Ciebie słychać, jak dzidzia? Trzymaj się :*

kobietka22 wydaje mi się, że tempka powinna wzrosnąć tuż przed owulacją z tego co wiem ale mogę się mylić bo za dużego doświadczenia nie mam, sama mierze temp. od prawie miesiąca :sorry2:

dzięki dziewczyny no googlałam i piszą ,że spada tuż przed owulacją , no u mnie 13dc dziś czyli pasowało by tylko bólu jajnika nie mam co mnie dziwi bo przez ostanie cykle występował.

dobra to spijam herbatkę i lecę się wykąpać i będę molestowała męża ,tylko ,że on późno wróci i może nie mieć siły ;/

reklama
hej dziewczyny:) ostatnio jakos czasu mało nawet nie mam jak was podczytywac. widze ze dzieje sie sporo
Zafasolkowanym gratuluję;)) Oby kolejne testy z II kreskami sie pojawiały:)
My z mężem jestesmy po badaniach. Moja tarczyca jest ok. Dostalismy tez badania nasienia męża. I wyniki wszystkie wychodzą poza normę i to sporo:(
próbuje sie trzymać by wspierac meza ale nie jest mi łatwo. I nawet nie mam z kim z o tym pogadac.
Zaczełam czytac co za dieta pomaga "żołnierzykom"...
wiem ze troche wam marudze ale jakos mi tak dziwnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry