reklama

Staraczki 2013

Cześć dziewczyny :-)

Temperatura pnie się w górę tak więc jestem zadowolona :-) tylko te ciągnięcia mnie coś martwią.. :dry:
Męża wysłałam na mecz z kumplami, dziecię śpi a ja mam luz blues :-D

Mika pewnie za wcześnie ten test :* temp poszła w górę więc jest dobrze!

Misis napiszę Ci za chwilę priv na temat T-mobile żeby dziewczynom nie zaśmiecać ;-) powodzenia na szkoleniach!

Marchew będzie dobrze, musi być! :tak:

Malena co to za pesymizm? W doopkę chcesz? :confused: głowa do góry, uda się!

Kobietka haha z meczem nie ma się szans ;-) ja swojego wysłałam i mam spokój :-p ..mi się też wydaje że owulka u Ciebie blisko:tak:

Brrrr przykro mi z powodu wyników męża.. :-( trzymam mocno &&&&&&& za Was!

Wikii hihi to powodzenia w celowaniu na chłopczyka :-) &&&&&&&&

Straciatella to czemu u nas nie bywasz? Przecież wiesz że jesteś mile widziana? :tak:

Lemonca każdy ma prawo wyrazić zdanie :tak: &&&&&&&&&&& za cykl!

reklama
Leemonca ja sie nie poczulam obrazona ani nic :D trafil swoj na swego ;p ja tez mowie to co mysle :) i absolutnie nie jestem zla ani tym bardziej negatywnie nastawiona do Ciebie ;p a to nie prawda ze nie nadajesz sie na takie fora ;p kazdy kto chce dzidziusia sie tu nadaje :P a roznica temperamentow jest tutaj zniewalajaca ale to dobrze :P

Leemonca mysle ze nikogo nie urazisz, kazdy ma prawo miec swoje zdanie i jak dla mnie masz poczesci racje... Jak bardzo sie czegos pragnie to tak jest...psychika wariuje... I szuka sie kazdego, najmnieszego objawu, jakiegos potwierdzenia itd. Wiec ja sie nie dziwi sobie i tym dziewczyna ktore chca robic juz test w 4 dniu od owulacji...ale prawda jest tez taka ze mimo wszystko powinno sie tez kierowac zdrowym rozsadkiem :)

Leemoncia, nie obraziłaś nikogo. Każda z nas ma prawdo napisać o myśli, po to mamy ten wątek :) Kochana, cenie szczerość u ludzi :* Dziękuję za kciuki, za Ciebie też trzymam i to bardzo mocno &&&&& :* Ja sobie postanowiłam, że w tym cyklu za bardzo nie będę się nakręcać. Co ma być, to będzie. Jak będzie ciąża, to nie ucieknie. A robienie milion testów tylko mnie nakręci, a nie chce już się więcej rozczarować. Dlatego też jeżeli uda mi się zajść w ciąże, to na pewno lekarz mi o tym powie. Do ginekologa mam się pokazać na początku grudnia.

lamorelka, a robiła już jakieś badania? <przytul> musisz być dobrej myśli, a będzie dobrze, zobaczysz :* Teraz jesteś jej bardzo potrzebna w tych trudnych dla niej chwilach. Moja mama miała raka szyjki macicy, ale dzięki operacji już jest dobrze.

Lamorela przykro mi.. :-( będzie na pewno dobrze więc głowa do góry :-) bądź teraz przy mamie bo tego najbardziej potrzebuję ale wierzę że Wy jesteście silne dziewczyny i sobie poradzicie! :*

oczywiście Poloczki przegrywają :dry:

reklama
Mar-chew gratulację i trzymam kciuki żeby została :tak:

Brr przykro mi, ale dacie rade... miłość wszystko pokona:tak: bądź silna!

Lamorela musisz być teraz silna za siebie i mamę... choć jest Ci ciężko pamiętaj, że jak Ty się tak martwisz to co musi czuć Twoja mama? siły i poprawy zdrowia dla mamy ;*

szczerość to podstawa dobrych relacji z innymi takie jest moje zdanie :tak:

a ja nadal plamię nie wiem już czy to plamienie śródcykliczne czy może hemoroidy, bo one są dziedziczne :baffled: ja nigdy hemoroidów nie miałam ... a do ginekologa najbliższy termin to koniec stycznia choć babka mnie obiecała upchać w listopadzie...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry