Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

). Częściej latam do kibelka (wcześniej potrafiłam siusiać dłużej niż co 4 godziny, a teraz co godzinę). Cycochy wrażliwe, ale bez przesady (o wiele bardziej potrafiły mnie boleć przez tę głupią mastopatię). W brzuszku czasem poboli, ale to raczej bóle delikatne, które po chwili przechodzą.Psychicznie różnie - boję się straty fasolki i ten lęk dominuje w moich myślach. Na czerwcówkach któraś kobietka napisała, że mamy się nie nastawiać do 5 miesiąca, że w ogóle urodzimy dziecko. Ja myślałam, że po 3 miesiącu jest bezpiecznie. No i ten tekst mi tak w łepetynie teraz siedzi.
P. dostał skierowanie na cito na endoskopię dwunastnicy. Ponoć ból brzucha to żaden objaw przebiałczenia - prędzej, albo najpierw miałby reakcje skórne lub bóle nerek. No nic - niech zrobi tę endoskopię.
ale bardzo dziękuję, Malusiolka, że pytasz o mnie :* Bardzo Tobie i innym dziewczynom kibicuję!
Dziękujemy!!!
).
no i co ,żeś już zaciążona ????
masz się nam tu udzielać i przesyłać fluidki w hurtowej ilości bo jak nie to się pogniewamy ;-) ja w każdym razie łaknę ciążowych opowieści