reklama

Staraczki 2013

reklama
Qrcze... :ninja2: duphastonu nie biorę od wtorku, a @ nadal nie ma :ninja2: plus jedyny tego taki, że w takim razie jest szansa, że zrobię badania hormonalne w 3dc, bo to będzie już po przyjeździe z grzybów :sorry2:

Ale mi się dziś czas dłuży... :sorry2:

Dziewczyny a ja nigdy nie choruję na anginę.. w dzieciństwie to może z 2 razy chorowałam. Właściwie przez przypadek trafiłam do laryngologa, który zbadał migdałki i powiedział, że są ropne i do wycięcia..

Witam :) dzisiaj piateczek :) jak ja uwielbiam piatki :D

Kurcze u was to sie tyle dzieje ze ciezko was wszystkie ogarnać :) juz nie pamietam co, gdzie, kiedy u ktorej :(

U mnie @ sie rozkrecial na dobre ale dopiero dzisiaj... Temp. Spadla do 37.1 wiec nie robilam testu bo raczej nie ma sensu :(

hej hej

Lamorela ale fajnie, że jest cień, oby z każdym dniem ciemniał ;)

Phoebe testowałas?? &&&&&

Mychunia nie kuś tymi rogalikami hmm mniam :)

Mikaa &&&&&& za upragnione II

Malusiolka trzymam kciuki za Ciebie 15.10, ja prawko zdałam za 3 razem każda porażka była dla mnie katastrofą ale wiedzialam ze głową muru nie przebiję i w koncu sie uda i sie udało, Tobie tez zycze zebys miala to szybko za sobą :)

Zeberka niezle mialas zachcianki haha

wiikki, dziękuję :* Ja się boje kolejnych testów, bo jak nie zdam to znowu będzie to samo ;/ Wiem, powinnam być pozytywnie do tego nastawiona, ale nie potrafię. Co tam w ogóle u Ciebie słychać?

zeberka, nieźle. Pierwszy raz słyszę o takich zachciankach w ciąży :D Jak jak była w ciąży z najstarszą, to jadłam batona i zagryzałam ogórkiem kiszonym, albo herbatniki polane bita śmietaną <mniam> Przy młodszej to wiem, że czekoladę chciałam jeść i to dużo, gdzie normalnie za czekoladą aż tak nie przepadam.

Moja Roksanka śpi, obiadek praktycznie gotowy, a ja w końcu mogę się zrelaksować przy kubku cappuccino :D

Gosia, jak tam? Co się dzieje, że się nie odzywasz do nas?

Cyntia, jak się czujesz? Prześlij nam dużo fluidów :):*

hej laski :)
mallaika- gratulacje kochana :)
missiiss- gratulacje z powodu zdobycia pracy , superowo :)
no tak i jak zwykle zapomniałam już połowy tego co chciałam napisać ;/

dzięki za Wasze opinie i rady w związku z tym co się wydarzyło u mojego męża w pracy :*

mi też laryngolog powiedział ,że trzeba usunąć migdałki ,ale ja miałam anginy owszem tylko ,że jako dziecko , teraz od paru lat mam spokój, poszłam z rozpiską od laryngologa do lekarza rodzinnego i lekarz rodzinny powiedział ,że jeśli te anginy nie wracają już to lepiej zostawić te migdałki na swoim miejscu i nie wycięłam ,ale czasem mam tzw kaszaki wychodzą mi z migdałów takie białe grudki nic mnie wtedy nie boli , tylko wyłazi takie coś raz na jakiś czas.

mam do Was prośbę zerknijcie na mój wykres , dziś temperatura spadła czy to znaczy ,że owulacja jest już tuż tuż ????

od wczoraj nie piję kawy i od wczoraj mnie głowa boli , wkurza mnie to myślicie ,że to z braku kofeiny ?już tak miewałam kiedyś jak odstawiałam kawę.

nieustanne kciuki za wszystkie staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i dużo zdrówka dla ciężarówek i pytanie podstawowe gdzie są fluidki ciążowe ????????????:sorry2: proszę przesyłać nam bo my potrzebujące ;)

reklama
Kochane, ja się żegnam do późnej niedzieli lub wczesnego poniedziałku :-D grzybobranie przede mną :-D mam nadzieję, że będzie co zbierać :tak:

Życzę wszystkim udanego weekendu, mam nadzieję, że liczba stron z tych kilku dni będzie do nadrobienia :szok: no i oczywiście oczekuję kolejnych pozytywnych wieści :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry