reklama

Staraczki 2013

hej dziewczynki
mój mąż ma dziś urodzinki wiec zaraz znikam - urodzinowe przytulanko juz było rano :-D ale młoda leci do kolezanki więc same wiecie:-):-):-):-):-)

Lamorela - gratki kochana, niedługo beta wystrzeli w górę

Ewka - tobie tez gratuluje:-D chcialabym zobaczyć twoja minę po tych 5 minutach - byłas w końcu na tej rozmowie????

Phoebe - cos czuje że i u ciebie jest fasolka,z tym smoczkiem miałaś rację na pewno sie przyda

Malusiolka - dla mnie jestes super babka, te testy sa mega trudne i ja na bank bym nie zdała, 15.10 bedzie do przodu;-)wymieni się szamana i bedzie OK

Mississ - jak rozmowa o pracę bo chyba nie pisalaś?

Conti - ja bym chciała do Izraela na pewno jest tam pieknie a o turystów dbają wiec się nie strachaj

reklama
Jeszcze raz dziękuję :*

Tak sobie rano myślałam (mam problemy, o których nie chce pisać), aby zrezygnować ze staranek, ale od Was nie odeszłabym. A z drugiej strony chce mieć 3 dziecko. Nie wiem co mam robić :( Może pomyślicie, że jestem głupia, bo ciągle zmieniam zdanie, ale boje się. A tak poza tym dla humoru kupiłam 2 bodziaki dla niemowlaka na długi rękaw :szok:

ewcia, dobrze zrozumiałam? Teścik pokazał II kreseczki, ale jedna jaśniejsza? Trzymam kciuki za grubą kreseczkę &&&& :*

Cyntia z allegro i peppino. Oba o czułości 10. Te z allegro nigdy mnie nie oszukały (już kiedyś je miałam) zawsze były negatywnie, negatywne, aż zrobiłam go z wody i wszyszedł negatywny, bez cienia drugiej kreski.

Malusiolka
Ciesze sie ze juz humor ciutke lepszy, jeden punkt to niewiele wiec 15 na 100proc. Zdasz :tak:teraz to byla wina stresu a nie nieprzygotowania. Wiec nie lam sie i uwierznw siebie! Fajnie sobie poprawilas humorek :-)

Iwo
dziekuje, wydaje mi sie ze byli zadowoleni, ale sie okaze :)

Mikaaaa
ja tam bym pewnie zrobila bo bym niewytrzymala :) wiec rob jak masz ochote hehe :)

Jak ja nie cierpie tych okresow co pol roku tak mnie wszystko boli po sam zoladek, a skrzepy mam takie jakbym conajmniej rodzila :( na szczescie watroba jest wporzadku, lekko powiekszona, ale ok, za to woreczek zolciowy mi daje tak czasem popalic, mam przewlekle zapalenie woreczka zolciowego i w przyszlosci czy jakbym zaszla w ciaze moglyby mi sie zrobic kamienie :/ ale wazne ze watroba cala. Mam przestrzegacdiety we wtorek dostane kilka lekow i jedna sprawa bedzie z glowy. Milego wieczorku zagladne jeszcze pozniej :)

Malusiolka kochana, nie przejmuj sie egzaminem, jak teraz zabraklo 1 punkta to nastepnym razem bedziesz miec 100% odpowiedzi. Masz wglad w testy zeby zobaczysz gdzie popelnilas blad?
Zrobilam test i jest 1 krecha. @ ciagle brak i plamien tez. Moze jakies badziewne testy mam, jutro jak sie nic nie rozkreci kupie apteczny.
Iwo, moj mial wczoraj urodziny:)

Ech dziewczyny, ale ze mnie głupol. Siedziałam dziś i zbierałam wpłaty w przedszkolu i się na te maleństwa napatrzyłam. A że mam katar i mnie suszy, to z butelkę wody wypiłam, ledwo do domu dobiegłam, ściągam spodnie ... i patrzę, jaki mam piękny brzuszek, jak ciążowy, taki twardy, duży, okrąglutki ... no przepiękny.... Ale głupol ze mnie... :-D

Cyntia ja wiem, że mnie one w konia robią i robić będą. Wiesz co jest najlepsze? Ja się w tym cyklu nie nakręcam, tylko wkurzam, bo moja twarz wygląda jak pole minowe, całe w pryszczach, do tego nie mieszczę się w biustonosz! Do tego mam mój ulubiony PMS zjadłabym wszystko, w każdych ilościach. Idę po jogurt:)

reklama
Mnie kiedys test w konia zrobil, jak pierwszy raz staralismy sie o dziecko, dwie kreski to byl pink, nie ufam tym testom. Ale teraz z checia bym zrobila test i zobaczyla dwie kreski, a przez forum to jeszcze bardziej nakrecam sie na dzidzie :) a wizyte u gina mam w czwartek o 11 :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry