reklama

Staraczki 2013

Cyntia- jak się dziś czujesz ? kochana trzymam mocno za Was kciuki, ja wiem ,że się boisz i ,że może nie chcesz się zbyt wcześnie cieszyć ,ale pamiętaj ,że jeśli my nie będziemy wierzyć w nasze dzieci to kto będzie w nie wierzył? staraj się łapać każdą chwilę i cieszyć się nią bo sama wiesz jakie to potrafi być ulotne , wiem ,że może łatwo mi mówić ,ale ja też poroniłam i przysięgłam sobie ,że będę wierzyć w moje dziecko ,że jest silne i damy radę i chciałabym bardzo się cieszyć każdym wspólnym dniem nam danym, a jak będzie w praktyce to zobaczymy....

Lamorelka- a Ty jesteś przed terminem @ jeszcze czy już po ????

Kinia- no ja jako dziecko miałam leżakowanie w przedszkolu mimo ,że już nie sypiałam w dzień i co w efekcie wynikło ? a no moja mama codziennie prała pościel z przedszkola bo ja sikałam na potęgę , jak mama mnie prowadziła do przedszkola to ryczałam jak bóbr po prostu , nie cierpiałam przedszkola , a moja mama o 8 rano miała zawsze autobus bo pracowała poza miastem , tata w pracy ,a ja w przedszkolu i wyjścia nie miała w sumie za bardzo.

no u mnie coś dziwnego się dzieje w tym cyklu , bo mi znowu temperatura spadła :confused2: i nie wiem czy ja w końcu miałam tę owulację czy nie???wczoraj test owu pozytywny więc może jeszcze przede mną ta owulka jak myślicie ????

reklama
Kobietka
a jak dzisiaj test owu ci wyszedl? Zeby byla owu musza byc 3 tempki do gory.

Ja jestem ciekawa czy ja bede miala owu w tym cyklu, dzieki tym ziolom. Musze lebiodke jeszcze kupic i domieszac.

Kobietka
a jak dzisiaj test owu ci wyszedl? Zeby byla owu musza byc 3 tempki do gory.

Ja jestem ciekawa czy ja bede miala owu w tym cyklu, dzieki tym ziolom. Musze lebiodke jeszcze kupic i domieszac.

nie robiłam dziś testu owulacyjnego bo wczoraj był pozytywny więc wnioskuję ,że jeśli owu jeszcze nie było to lada moment będzie , delikatnie czuję prawy jajnik dziś ,ale to leciutko więc na razie nie zaznaczam na wykresie tego , w każdym razie jakby nie było jeśli plemnik ma dotrzeć do celu to dotrze ,a jak nie to innym razem , staram się tak na to patrzeć żeby nie ześwirować jak @ przyjdzie.

Witam

Wczoraj nie miałam czasu, żeby zobaczyć co tam naskrobałyście ale już nadrobiłam wszystko:-)

Lamorela wszystko ok??? powtórz test jeszcze raz...trzymam kciuki

mikaaa ja gdzieś kiedyś słyszałam, że przed przyjściem @ jest twarda i rzeczywiście u mnie była bo sprawdzałam i wydawało mi się, że jest dość nisko ale tak na prawdę nie wiem :zawstydzona/y:
Jak ktoś ma wiedzę na ten temat to proszę podzielicie się jak to jest z tym wyglądem szyjki bo ja chętnie chciałabym się do edukować :tak:

Jej ale mnie sen zmógł :eek: właśnie wstałam z 3h drzemki.. dobrze, że mam wspaniałego męża i wziął się za obiad

Co do szyjki to podobno ma być twarda, zamknięta i wysoko.. ja miałam taką przy Michale na początku a teraz mam twardą, zamkniętą i średnio wysoko i ona z temperaturą napawają mnie dużym optymizmem :-)

Tekla Kochana mocno trzymam za Ciebie &&&&&&&&& i oby kreska ścieniała! Objawów to ja mam mnóstwo :-D ale grzecznie czekam

Mika powiem Ci, że czuję się różnie ale ogólnie ok a Ty jak tam? Też chciałabym już wiedzieć :-)

Andzia przykto mi że wredota przyszła..

Kobietka może owulka będzie dzisiaj jeszcze.. jak tempka spadła to znaczy że owulki nie miałaś :no::-( zrób test dzisiaj jeszcze

Kobietka
a no chyba ze takie masz podejscie ;-) To fajnie :) ja to nie wiem kiedy sie doczekam normalnego wykresu na ovufriendzie.

Natkusia
ja bylam taka senna jak bylam w ciazy na poczatku przez kilka miesiecy :-p Meza masz kochanego , moj to len i jakby widzial ze ja spie i Jasko to sam by pewnie komara ucial a nie za obiad sie wziol hehe ;-)

Natkusia
no to &&& trzymam :-) Jutro umowe podpisuje, zobaczymy co mi tam zapropońuje. I ciekawe czy ma jakies ubezpieczenie dodatkowe dla pracownikow. Jak nie to przed zaciazeniem musze jeszcze jakies sbie wykupic. Ciesze sie na ta prace mam nadzieje ze edzie mmi sie podobalo :tak: Ej!!! A Ty nie testujesz?? Jutro bedziesz? Bo ja sie doczekac nie moge :)

reklama
Misis testuje we wtorek :-) choć i tak to może być za wcześnie bo będzie 9-10dpo :tak: jutro nie testuje bo rano jadę do szefowej przedłużyć sobie umowę i w razie czego nie będę miała wyrzutów sumienia :-D no to ubezpieczenie koniecznie :tak:
Jutro podpisujesz umowę a kiedy zaczynasz, jutro też?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry