reklama

Staraczki 2013

hej dziewczyny ;)

ja też lubię oglądać shreka :-)
u mnie już stało się jasne na bank ,że owulacji nie było jeszcze bo dopiero dziś pojawił się ból owulacyjny u mnie więc działamy dalej ,a potem będziemy czekać na efekty , będzie jedno z dwóch ,albo @ albo II , chciałabym to drugie ,ale wiem ,że to nie jest takie proste jakby się wydawało,a za Was wszystkie trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Grzankaa studia są mega:) jestem zestresowana, że jako jedyna mam 20 lat (reszta ok. 30) i jako jedyna nigdy wcześniej nie uczyłam się programowania.
mamaTomeczka co do dziwnych rozmów to ja z mężem też swoje mamy, jakby ktoś z zewnątrz usłyszał stwierdziłby, że dwójka dziwaków ze sobą gada:)

Ostatnia edycja:
Czytam Was na bieżąco, ale nie za wesoło mi i nie mam weny. Myślałam, ze dziś będzie spokój. Jednak dziś też miałam beżowy śluz. Jutro ide na betę, a we wtorek do gina. Odezwę się jutro, gdy będę znać wynik bety.
Miłego wieczorka, kobietki.

Gochson - pewnie :-D działaj kochana!!!

Mama Tomeczka- ale się usmiałam z :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: chyba dzis jako jedyna rzecz która mnie rozbawiła

ja mam dołek, T nie chce współpracować:no::no: a mi się nawet śniło że dziś mam owu, już sie wypłakałam i wcale mi nie lepiej

centka, ja już lecę na Twój serniczek <mniam> aż ślinka leci na widok :D Kochana, daj kawałek na PW :D

Grzaneczko, Leemoncia, susel, co tam u Was Kochane? Mało co piszecie i smutno bez Was się robi :*

dzikuska, sorki że to napisze, ale po co robisz test 6 dni po stosunku? :szok: Nie lepiej od razu parę minut po? Oczywiste jest to, że za wcześnie. To nie jest tak, że przytulasz się dzisiaj z mężem i zaraz dochodzi do zapłodnienia. Plemnik musi swoją drogę przejść. Ile Ty masz w ogóle lat?

mamaTomeczka, jesteś ekstra kobietka :D

reklama
Malusiolka ti co, lecimy do centki na sernik? Ja caly czas czytam i jestem z Toba myslami:) czasami nie mam albo czasu albo sily zeby odpisac. Wczoraj nawet zasnelam z telefonem jak Was czytalam:) i moj maz powiedzial, ze juz nawet spisz ze swoimi staraczkami:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry