reklama

Staraczki 2013

reklama
karola ja leżę bo mnie wczoraj przewiało tak konkretniej (albo idzie @) i mam cały dzień temperaturę, przez co jestem dość mocno osłabiona, bo ja niestety z tych, że 37,5 już rozkłada na amen.

witam jak zwykle po 5 :-)

oj ciężko się dziś spało i ciężko wstawało po l4 :eek: ale dałam radę :-)

u mnie bez zmian :baffled: gardło trochę pobolewa, ale to mam nadzieję wina suchości w mieszkaniu...

bardzo delikatnych plamień póki co ciąg dalszy... :baffled: 2 dni to tak jakby się @ miała rozkręcać, a od wczoraj tak delikatnie...

życzę owocnego dnia i pozytywnego :-D

a za Was dziewczyny trzymam jutro kciuki i za zdanie egzaminu, i za pozytywne testy i dobre wieści u lekarza :-D

Witam i ja przy kawie
Humor dalej mam do kitu, pewnie nie poprawi mi się prędko :-(
Zdrówka dla wszystkich chorujących, kciuki wielkie za wszystkie dzisiaj testujące &&&&&&&&&&

Wybaczcie mi, jestem , czytam ale z pisaniem krucho

Witam po przerwie :-D

Wczoraj wróciliśmy z grzybów, zajrzałam nawet na forum, ale jestem jakaś rozjechana, więc wymiękłam jak zobaczyłam, ile stron mam do nadrobienia :szok:

Grzyby były :-D w liczbie takiej, żebyśmy wrócili zadowoleni, ale nie bluźnili później pod nosem, że tyyyle jest do przerobienia :-p wyjazd rodzinny w zasadzie udany, tylko lekko zaburzony przez mojego teścia i jego kłótnię z moim szwagrem... dużo by opowiadać :confused2: oczywiście teść - spec od wychowywania dzieci, nie omieszkał w sposób dobitny i niegrzeczny powiedzieć, jak 2 i 2,5 latek powinny się zachowywać :confused2:

A u mnie... dziewczyny, ja już wymiękam :-( ostatni duphaston na wywołanie @ wzięłam w zeszły poniedziałek i do tej pory nic :no: w sobotę byłam pewna, że się coś ruszyło, bo cały dzień miałam takie bardzo delikatne brązowawe plamienie, a od wczoraj znów nic :zawstydzona/y: ja już nie mam pomysłu na siebie :zawstydzona/y: teraz będę się zastanawiać czy dobrze zrobiłam, że na własną rękę zaczęłam brać dupka i pić zioła Sroki :-( znachora mam w czwartek :confused2: nie spodziewam się konstruktywnych wniosków :zawstydzona/y:

Sorry za poranne poniedziałkowe smęty, ale jakiś mnie taki dół złapał :-(

benfica Kochanie, nie lepiej pójść do lekarza i się przebadać? Sama piszesz, że na własną rękę zaczęłaś brać dup i pić ziółka. Wizyta u ginekologa uspokoi Ciebie. Będzie dobrze zobaczysz :*:) Co do Twojego szwagra i teścia, to mam podobnie. Mój teść uważa się za wszechwiedzącego co do małych dzieci. Odkąd Oliwka i Roksanka urodziły się to non stop próbuje powiedzieć jak mam je wychowywać. Oliwka miała roczek, to potrafił powiedzieć, że dziecko jest źle wychowane :) W tym wieku dzieci są głupiutkie i trzeba pokazywać im wiele rzeczy, ale zanim się nauczą trochę czasu musi upłynąć. Dlatego też jak teść coś do mnie mówi, to staram się jednym uchem wpuszczać, a drugim wypuszczać. Głupoty nie będę trzymać w sobie :)

U mnie nocka udana. Byłam wczoraj zmęczona, ale mój mąż umie mnie skupić i przytulanko było :D Nie patrzę czy to dni płodne, czy nie. Najważniejsze aby było przyjemnie. A co do ciąży jak ma być, to będzie i nie ucieknie. Dzięki temu nie denerwuje się :) Uciekam śniadanko robić dla mnie i dziewczynek, a później tylko nauka. Od czasu, do czasu zajrzę, ale dzisiaj muszę uczyć się do egzaminu. Znowu się zaczynam nim denerwować ;/

PS:
Ten czas leci niesamowicie szybko. Niedawno Roksankę urodziłam, a córeczka dzisiaj kończy 14 miesięcy :) Możecie nie uwierzyć mi, ale dużo słów mówi i zaczyna mówić Oliwka :D (trudne imię, ale udaje jej się) :-) Jestem taka happy, że mam tak mądre córeczki :D

Ostatnia edycja:
reklama
malusiolka idę do gina w czwartek :happy: jakby wizyty u lekarzy były wyznaczane np. w przeciągu 2tyg (wiem, wiem marzenie ściętej głowy :eek:), to pewnie bym nic na własną rękę nie kombinowała. A tak to się czeka i czeka na wizytę, a czas goni, więc takie głupoty człek popełnia w afekcie :szok:
A Ty się kobieto nie denerwuj :-p mądra z Ciebie babka - ZDASZ :-D mocno &&& :-) no i mnie też strasznie cieszą nowe umiejętności Gabrysia :laugh2: ostatnio np., że już coraz częściej wychodzi mu coś na kształt prawdziwego "R" i "L", bo do tej pory mówił "J" :-D taka błahostka, a dumna chodzę jak paw :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry