Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aaa takie buty :-) Nie no jasne umowe trzeba przedluzyc Umowa na kilka lat by sie przydala ;-) A ja jutro podpisuje umowe i od 15 tego zaczynam. Pewnie 3 miechy okresu probnego to do 15 stycznia a pozniej jak bedzie ok to da na dluzej. Chcialabym na wiosne kredyt wziac na remont mieszkania tylko musimy sie ciut odbic finansowo
Leemonca dużo zdrowia, ja dziś trochę zmarzłam na kibicowaniu maratończykom, więc też z łóżku z herbatką, żeby nie powtarzać choroby z przed dwóch tygodni.
A tak generalnie @ na razie brak, test negatywny, więc pewnie znowu coś się rozregulowało
Natkusia - ja dziś tez usnęłam, chyba przez to że od 5 nie śpię, poza tym od rana płakac mi się chcę, hehe wypisz wymaluj objawy ciążowe tylko u mnie pewnie nawet jeszcze owu nie miałam
Na jak długo ci przedłuzą???
Ludzik - ile już się opóźnia? miałaś może jakiś bardziej stersujący czas teraz?
Mississ - umowa to ważna rzecz, wiesz na jak długo przedłużają u Ciebie po okresie próbnym?
11 dni po owulacji był robiony test ..chyba... bo w sumie trudno określić, bo byłam chora i temperatury nie dało się mierzyć na razie nie będę robić testu.
A czy ja miałam ostatnio stresujący czas...? ostatnio ciągle jest coś nie tak. Dużo by gadać. Mój M miał stłuczkę autem, ubezpieczyciel z AC coś wymyśla, zmarł kuzyn mojego M.... no tydzień chorowałam... to chyba dużo już na jeden cykl, ale w końcu musi wydarzyć się coś pozytywnego