reklama

Staraczki 2013

malusiolka - na pewno, ten talerz na szczęście się rozbił !!! :)

mamaTomeczka, centka, lamorela - czytam i się śmieję w głos - laseczki, jesteście niemożliwe :)

ho ho - właśnie zauważyłam, że z początkującej zmienił mi się dziś status na wdrożoną... prawdziwie wyróżnienie hihihiihi - możecie mi gratulować :laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Brr trzymaj się w postanowieniach:) niestety nie zmusisz swojego faceta do niczego, to musi być jego wybór. Mój M ma co prawda całkiem niezłe wyniki, poza ilością (11mln, przy prawidłowej morfologii i ruchliwości), ale sam musiał dojrzeć do zmiany diety. Rzeczywiście alkohol też trzeba wyeliminować (nie mówimy o jednym piwie raz na jakiś czas). u Nas lekarz powiedział, że z tymi wynikami powinno udać się, ale jeśli all u mnie dobrze,a tym bywa różnie, a u Ciebie jak?? co lekarz powiedział o wynikach męża??

Musiolka będzie dobrze, trzymam kciuki:)

Kurcze dziwczyny, zaczytałam się, M zaraz będzie, a tu obiadu nawet nie zaczęłam:)

Pozdrowienia dla WAS i miłego popołudnia, piękne słońce w Poznaniu:)

Ale macie tematy dziewczyny :) Ja z moim A. to tak miałam na początki, że prawie tylko potrzebował 10s przerwy. Po kilku latach to już jest różnie, czasami jak go coś najdzie to nawet zwykła koszulka i byle jakie aseksualne spondasy od piżamy i skarpety grube mu nie przeszkadzają, ale co fakt to fakt, jak tylko założę bardziej sexy koszulkę to już odrywa się nawet od komputera co jest nie lada wyczynem :)

Nadia oczywiście staje na głowie (dosłownie), żeby tylko nie spać, muszę z nią posiedzieć w pokoju... Dobranoc w takim razie dziewczyny :D i stosunkowo udanej nocy :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry