reklama

Staraczki 2013

Witam zza epickiej mgły;-) jest na tyle mocna,ze ledwo widać blok, który jest max 20 metrów od mojego bloku. Mój kochany małżon, chodzi i kaszle jak kaszlała, a do lekarza po kolejne leki się nie wybiera (stwierdziła, że to nic takiego i tak ma być, a ja mu karzę się przebadać).

reklama
Witam ciepło!
Poranek to jedyna pora kiedy mam czas przy kawie by usiąść i poczytać.
Poprzeglądałąm sobie wczoraj różne wątki, w tym czerwcówki. Ech. Mimo wszystko większy odsetek dziewczyn zachodzi w 1 cyklu starań. Dziwne, spoglądając na nas tutaj :baffled:
Zdołowana jestem, jakoś tak wszystkim :-(

Leemonca zgadzam się z Tobą w 100% czy to w tym co napisałaś wczoraj, czy pare dni temu. Cięzko czasem przewertować kilkanaście stron by dowiedzieć się czegoś konkretnego. No ale takie są właśnie uroki for otwartych. Osób przewija się zylion i ciężko "załapać" kto co i kiedy. No i racja, czasem głupie pytania wręcz porażają ale zazwyczaj tłumaczę to sobie niezmierną chęcią posiadania dziecka, która to przysłania wszystkie szare komórki i myslenie logiczne jest wtedy dosyć płytkie ;-)
Nie uciekaj stąd, zostań. Ja jestem bardzo Ciekawa co u Ciebie :tak:

Malusiolka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!

julia, a gdybyś zaszła w ciążę to też nie ma przeciwwskazań do używania tych sterydów? Bo jeśli tak to staraj się :happy:

malusiolka &&& czekamy na pomyślne wieści :rofl2:

agamemnon ja trochę też podglądam inne wątki, bo za każdym razem mam nadzieję, że do któregoś będę się mogła dołączyć :sorry: i tak od marca... :-p ale ostatnio już sobie darowałam. Z tym zachodzeniem w ciążę przy pierwszym razie, to w zasadzie w moim najbliższym otoczeniu to mam 2 pary: my przy pierwszym dziecku i znajomi - tuż po odstawieniu anty :szok: a tak to są "kilkucyklowcy" ;-) wszyscy oscylują około 30-tki, tak +- 3 lata...

benfica no to czyli jedyna w tych obserwacjach nie jestem ;-)
Ja tak w sumie nigdy nie interesowałam się kto w którym cyklu zaszedł ale akuratnie mam taką bliską koleżankę, ma dwójkę dzieci z czego jedno 6 drugie pół roczku i obydwie córki za 1 razem. Pytam się jej wczoraj, czy ona tak dokładnie wie, że ma owulke , a ona na to ze po prostu czuje, że to już i nie ma bata, że nie będzie w ciąży :happy: Super płodni muszą być.
No pożyjemy, zobaczymy :happy:

Hejka

ale Was się żarty wczoraj trzymały ;-)

u mnie dzisiaj 9dpo - jedna krecha .. :-(
dziewczyny.. jak owulka mi się przesunęła o 6 dni to i termin @ mi się przesuwa o tyle samo, prawda?

z lepszy wieści, wczoraj podpisałam umowę na kolejny rok :-)

Malusiolka mocno &&&&&&&&&&&&&!!

my z Michulem jemy śniadanie i i mykamy na kawę do koleżanki z małym Gabrysiem.

Buziaki

U mnie bez zmian. Żadna druga kreseczka się nie pojawia. W sumie jeszcze jest czas, ale że miałam w tym cyklu wcześniej owulację, to myślałam, że może wcześniej potestuję. Ale nie ma co być tak wyrywnym. :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry