Missiiss Kochana, skoro masz pracę, w której ciśnienie Tobie podnoszą, a masz zamiar zajść niebawem w ciąży, to powinnaś ją zmienić. Wiem, łatwo mi pisać, bo sama siedzę w domu, ale ta praca źle wpływa na Ciebie. A jak już jesteś w ciąży i ciśnienie non stop masz podniesione? To jest źle. Pamiętam jak ja w jednej i drugiej ciąży miałam problemy z ciśnieniem i lekarz kazał mi się oszczędzać, bo to źle wpływało na dzieciaczka. Żadna z nas nie chciałaby przez jakiegoś kretyna stracić dziecka. Trzymam kciuki, aby się udało Tobie zmienić pracę i nie patrzeć na tego idiotę :*
benfica, taka prawda.. "Idiota jesteś i idiotą zostaniesz". A ci co myślą, że da si kogoś zmienić, to sami są idiotami

Jak to się mówi "Głupich się nie sieje, samo się rodzą" - nie zmienimy tego.
mikaaa, tak jest kodeks pracy, ale
Missiiss pytała się, o okres próbny. Okres próbny kończy się i nie ważne czy w ciąży, czy nie może nie przedłużyć umowy. Takie są realia w naszej Polsce.
natkusia, chamów nie brakuje ;/ Współczuje :* Koleżanka z kursu 3 razy nie zdała praktycznego, a koleżanki jej które zgodziły się na seks z egzaminatorem zdawały i po 9 miesiącach rodziły ;/