reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2013

Phoebe, chyba się nie rozumiałyśmy :) Chodziło mi o Twojego szwagra z ty iPadem, aby dzieciaka uspokoić od histerii. A bycie konsekwentnym to też uważam, że to dobre wychowanie.

Grzaneczko &&&&&& za jutrzejsze testowanie :* Może być cień cienia, bo jesteś w ciąży, albo wadliwy test, bo po terminie. Ja liczę na to, że jednak to jest ciąża :*:*

Leemoncia, tak dzisiaj. Niby się nie denerwuje, ale najgorsze jest to, że się nie wyspałam;/ Dziewczynki dzisiejszej nocy dały mi popalić. Roksanka wstała o 23:00 jak usłyszała tatusia i poszła spać o 2:15, zaraz Oliwka wstała, poszła spać po 3-ciej i zaraz Roksanka wstała i poszła spać 5:45 (sprawdzałam, która godzina) i ja dopiero położyłam się, a parę minut po 7-mej miałam pobudkę Oliwka wstała i zaraz Roksanka, bo Oliwkę usłyszała ;/ Nie wiem jak ja dzisiaj usiedzę.

Dziewczynki Kochane
, na razie napiszę.. "Nie dziękuję" za Wasze kciuki, ale podziękuję dopiero po egzaminie :) Dzisiaj nawet jak szłam się kąpać, to wannie był pająk. Ja go nie zabiłam, tylko mój M i wydaje mi się, że to na szczęście, ale okaże się za 2,5h.

centka Kochanie, później Ci odpiszę. Na razie jakoś nie mam weny. Jak będę dzisiaj w humorze, to może nawet dzisiaj zaliczę fryzjera. :*:*

Do późnej papa :*

reklama
Cześć dziewczyny.

Grzanko - trzymam zatem kciuki za to, żeby cień jednak ciemniał... I widzimy się na czerwcówkach :-)

Dzięki za pomoc w sprawie udawania choroby. Mychunia - chyba zdecyduję się na zapalenie ucha środkowego. Jest to w moim przypadku bardzo wiarygodne, bo chodzę regularnie na basen i mogłam przesadzić z nurkowaniem, nigdy nie suszę włosów i wszyscy o tym wiedzą. Także mogło mi coś tam strzelić i zacząć tak piekielnie boleć, że szok.
No i wtedy nikt mnie nie zmusi do picia, piwo bezalkoholowe sobie kupię i też będzie dobrze :-)

Dziewczyny - wiem, że byłam tutaj w zasadzie jakoś od maja chyba, ale i tak nie dowierzam, że to się dzieje naprawdę... Całą noc się przebudzałam i myślałam jak to będzie. Wczoraj w ogóle cały wieczór zastanawialiśmy się kiedy miał miejsce ten strzał, bo ostatnio mocno odpuszczone było... ;-)A tu niespodzianka....

wanda, ech, jak ja bym się chciała zastanawiać który to był strzał :-)
Najgorsze u mnie jest to, że szukam identycznych objawów u siebie jak w 1 ciąży, a wiem, że nie zawsze jest tak samo.
Więc jak nie mam zgagi i gęstego białego śluzu to już dla mnie nie to i się dołuję :-(
Wczoraj mówiłam do swego lubego, że gdyby mógł zjechać wtedy kiedy trzeba to poszłabym na monitoring cyklu no ale tak się nie da :-(
No dobra, jeszcze mam pare dni do terminu @ więc nie będę jeszcze biadolić :happy:

Cześć dziewczyny :-) to ja :-) wpadam sprawdzić jak Wasze staranka:tak:

wanda gratki :-)

grzanka patrząc na twój wykres to nie ma innej opcji jak fasolka :-) piękny książkowy wykresik :tak: test to tylko formalność :tak:

za Wszystkie wytrwałe staraczki trzymam mocno &&&&&&&&&&& obyście szybko ujrzały upragnione II kreseczki. Ślę Wam fluidy ciążowe, łapcie :-) ********************* *************** *************** ************** ************ ************* ************** ***************** ************ ************** ******

Jak na ciężarówkę to czuję się bardzo dobrze (oby nie zapeszyć) nie mam mdłości, zgagi bolą mnie za to (*)(*) okropnie nie mogę się dotknąć :baffled: i to wszystko :-)

Będę Was regularnie podczytywać i odwiedzać :yes:

hej hej

Grzanka po cichu gratuluję, z każdym dniem cień bedzie ciemniał az stanie się gruba krechą :)

Malusiolka &&&& za egzamin oby ten pajak był faktycznie na szczeście. Bidulka miałaś cieżką noc. Łączę się z Tobą, bo mi Nadka też dziś dała popalić. U nas to chyba wciąż ząbki.

Ewka oby dobre samopoczucie towarzyszło Ci do końca ciąży :)

Ja już zrobiłam zupkę, tak wcześnie bo mąż nie miał nic o pracy na obiad, wiec mu zaniosę zupkę, a wieczorkiem przyjedzie do nas rehabilitanka. Nadia była obrócona głową do góry u mnie w brzuchu i teraz mamy dużo problemów z jej postawą i trzeba dużo korygować.
Ale dziś pięknie na dworze :) piękna polska złota jesień :)

wanda my też odpuściliśmy, stwierdziłam, że i tak się nie uda więc nie ma sensu się nie potrzebnie nagrzewać. Staraliśmy się pół roku i nic nie wychodziło. Poszłam więc do pracy i głowa była zajęta czymś innym nie myślałam już non stop o ciąży i się udało :-) aż w szoku byłam :szok: jak zobaczyłam II, ale są :-D i bardzo się cieszę :-)

agamemnon ja też doszukiwałam się identycznych objawów, ale się nie doszukałam. Mogę powiedzieć, że tak tydzień przed terminem @ dzień w dzień latałam non stop do kibelka bo miałam mega dużo śluzu i cały czas mokro, myślałam, że to może @ przyszła, ale za każdym razem wychodziłam z wc ze zdziwioną miną. Nigdy wcześniej przed @ nie miałam tak dużych ilości śluzu.

reklama
Hejka :-)

co do lamoreli to ja jej nie ufałam od początku i zastanawiałam się czy to nie troll.. :sorry: jej przeszczep, ciągłe problemy, nowotwór mamy itd itp a na końcu huśtawka w cyklu "jestem w ciąży", "nie jestem", "wyszedł test", "nie wyszedł", "przyjdzie @", "nie przyjdzie.." :eek: dobrze, że wyszło szydło zwora.. nie lubię ludzi którzy próbują fałszywie wzbudzać litość.. dla mnie ona jest już spalona :crazy:

Grzanka ja Ci radzę kupić test dobry i go zrobić bo z tymi przeterminowanymi różnie wychodzi :sorry: piękną masz temp więc myślę, że to będzie tylko potwierdzenie :-) :* &&&&&&&&&&&&&

Malena &&&&&& za ćwiczenia! Ja po porodzie ćwiczyłam z Ewą Ch. i w ciągu 4 mscy schudłam 16kg (!) więc ja polecam! :tak:

Malusiolka mocno &&&&&& zaciśnięte! Napisz mi potem priv czy zdałaś bo na forum nie mam jak wejść a dostanę meila :tak:

Wanda myślę, że Twoja choroba będzie wiarygodna ;-)

Agamemnon nie pitol ;-) &&&&&&&&&&&&&&

Ewka łaps.. łaps.. łaps.. :-D obyś nie miała tych objawów ciążowych negatywnych jak najdłużej ;-)

Kinia też mam takie wzburzone wykresy.. nie martw się, to chyba nic złego :-)

Conti rzeczywiście wykres masz szalony.. poczekaj jeszcze jaka będzie jutro temp :tak:

Lecę zaraz do pracy.. Buziaki :*

Do góry