benfica
Fanka BB :)
Witam rano 
susel termin mam pewnie coś około połowy czerwca, nie wiem dokładnie, bo ovu miałam późno. Określę po pierwszej wizycie u lekarza, muszę się dziś umówić, choć po moich ostatnich doświadczeniach ze znachorem, to nie mam pojęcia, do kogo pójść...
ja oczywiście chętnie przyłączę się do wątku ciężarówek 2013 
Czekam na kolejne dobre wieści
piaska???
Tymczasem ślę fluidki: fru fru ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~fru fru fru

susel termin mam pewnie coś około połowy czerwca, nie wiem dokładnie, bo ovu miałam późno. Określę po pierwszej wizycie u lekarza, muszę się dziś umówić, choć po moich ostatnich doświadczeniach ze znachorem, to nie mam pojęcia, do kogo pójść...
ja oczywiście chętnie przyłączę się do wątku ciężarówek 2013 
Czekam na kolejne dobre wieści
piaska???Tymczasem ślę fluidki: fru fru ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~fru fru fru
tak to sex normalny jest a jak teraz przyszlo co do czego to tak zrobil, czego nie rozumiem. Wystraszyl sie? Nacisku mu nie robie bo nie rozmawiam czy mam dni plodne czy nie, zeby go nie stresowac jak kiedys. Te chlopy to wyslac na inna planete i spokoj bedzie
trzeab an nich chyba krzyczeć (u mnie to skutkuje