reklama

Staraczki 2013

Trudno znieść każdy dzień oczekiwań ale co zrobić...

Ja też miałam kiedyś plamienia trwały chyba z tydzień a pożniej pojawiła sie @.. wiec to różnie bywa... Ale nie zaszkodzi zrobić testu.. ja wtedy tez zrobiłam i był negatywny...

reklama
Ludzik
moj byl romantyczny, przez pol roku jak o mnie zabiegal i przed slubem. Juz nie licze na romantyzm z jego strony:no:

Nie mam humoru totalnie :-( A w takich chwilach wspominam rzeczy ktorymi mnie skrzywdzil. Bo oczywiscie sie poklocilismy...:zawstydzona/y:

Miiss, haha! Ja wczoraj miałam takie zbereźne myśli, ale wyszło na moje :D Męża dopadłam i nie było zmiłuj :-D

wiikki, jednak ciotka z Warszawy postanowiła się zadomowić. Coraz więcej jest i trochę brzuch boli. Ale daje radę. Dzięki, że pytasz:*

Grzaneczko, dziękuję :*:* Zachowam na kolejny cykl :):*:* Najgorsze jest, to że gardło mnie od nocy boli ;/ Mam nadzieje, że przejdzie. A poza tym w niedziele jedziemy do mojej babci i żeby na maksa @ się nie rozkręciła, bo nic nie zrobię.

Gochston, nie będę testować. Mam mało @, ale rozkręca się. Chyba, że jakimś cudem zaraz ucieknie :D

centka, dawaj mojego kija. Pogonimy mędzioche :D Kochana zostaje z Wami w staraczkach.. robimy bibę <tańczy>:-D

Malusiolka
no i dobrze, trzeba kozystac jak sie da :tak:;-)

Znow dzisiaj bede jarac jak smok :zawstydzona/y: Ciekawe jak zadzwoni babeczka z ta praca jakie wiesci mi przekaze...

Jak narazie mnie nic nie boli, a i sucho mam jak nie wiem, ciekawe jaki test owu dzis bedzie

Hej hej, hej hej hej
Dziś piątek, kto się cieszy?!
Ja nie :/
No i tak.....piekę własnie torta :happy:Tak mnie naszło i kropka.

misi hehe, no sorki, że ja się śmieje ale tak to się w ciążę nie zajdzie, może Twój małż o tym nie wie co? :-p

wiki super wiadomość odnośnie rehabilitacji :tak:

Gochson, ja jestem też z tych niecierpliwych. Najlepiej wszystko na już , teraz :tak:

centka, zwolnij! No i gniazdkiem się zajmijcie bo to wygląda nie zbyt fajnie. Pewnie coś już się tam potopiło.

Grzaneczka, Benfica to jeszcze ja się dołączę do gratulacji, bo wczoraj niestety nie znalazłam czasu na napisanie
Grzankaa przyznam, że tak mnie pozytywnie nastawiła wiadomość o Twojej ciąży, może dlatego, że starałaś się od listopada (jeśli dobrze pamiętam), więc tak sobie pomyślałam, że może na każdego przyjdzie ten dobry, właściwy moment niezależnie od czasu staranek :)
Agamemenon szkoda, liczyłam, że będzie dobrze, choć na pewno kiedyś będzie, przytulanki
Centka ja też piekę własny chleb, wyprodukowałam swój zakwas i robię zazwyczaj chleb francuski z tego przepisu:
Chleb francuski, ale może zrobię kolejny z tego przepisu który podałaś
bo ja to w ogóle jestem taki "mały" cukiernik, po prostu uwielbiam piec (gotować już trochę mniej, ale powoli się to zmienia)
a dziś na obiadokolację będą racuchy :)
Agamemnon no ja też zazwyczaj korzystam z tej strony i za tydzień będę robiła tort tiramisu dla Babci z okazji 80 urodzn :) o ten dokładnie Moje Wypieki | Tort tiramisu robiłam go już na 30 rocznicę ślubu teściów i wychodzi pycha:)
Dzikuska gratki dla Ciebie:)
Wanda cieszę się, że Syn czuje się lepiej i ze to nic poważnego
Centka widzę, że Twój Mąż to też tak bez ogródek wszystko mówi, u mnie też był problem bo ja to maniaczka butów jestem i też kiedyś usłyszałam, że ma kupić jedne a porządne bo potem to w domu śmierdzi od chińszczyzny :) a znów takich bardzo tanich nie kupuję :) no ale teraz się trochę zmieniło, bo M. potrzebował kupić do nowej pracy kilka par butów wiyzytowych i kupił w Centro 3 pary za 89 zł - a one to dopiero śmierdzą :tak:

a tak w ogóle, to się dziś załamałam jak zobaczyłam moją tempkę, znów spadek, mam jakiś chory ten cykl, po prostu zgłupiałam, nie mam zapisanych wszystkich temp. bo chciałam trochę odpuścić, no i co d........
zaczęłam dziś brać luteinę, bo nie chcę mieć cyklu wydłużonego, a tak to może jakoś w terminie @ przyjdzie
takiej skakanki temp. jeszcze nie miałam, mam nadzieję, że to nie przez intensywne ćwiczenia - bo one to chyba powinny pozytywnie wpływać na cykl, wczoraj zrobiłam killera Chodakowskiej i umarłam...:tak:

Malena
o nie nie nie, sexu nie bedzie przez miesiac! Za kare !!:crazy:

Agamemnon
moj maz jest inny, czasem wydaje mi sie ze on o tym wie, ale czasem w ogole moim zdaniem on nic nie wie. Z reszta jezeli on sie waha to czemu mi tego nie powie, tylko mnie do placzu doprowadza. Dobra juz nie chce drazyc tego tematu bo to bez sensu jest . Cisnienie mi tylko skacze

Zrobilam test owu i dzisiaj o wiele jasniejsza jest kreska czyli albo wczoraj byla albo wtedy jak pierwszy raz mi skoczyla tempka. Patrzymalam na testy z przed antosia i sprzed jaska to mialam narastajaco ale w dniu owu byla taka sama gruba jak kontrolna. No nic 3 dni temu sie nie rozmyslil podczas sexu wiec albo cos bedzie albo nie. W nosie na te chwile to mam.

reklama
Grzanka nawet nie wiesz jak sie ciesze ze juz piatek! W koncu :D
Missiiss tez bym miala focha jakby mi moj takie cos zrobil! Moze on jest zakrecony i czasem nie wie co robi?
Gochson jestes wodniczka? Jak tak, to ja z 7 lutego i tez 33 wtedy skoncze:)
Centka wydaje mi sie ze musisz miec restore i system operacyjny nie ma nic do tego, bo to ustawienie forum. Sprobuj otworzyc okienko odpowiedzi, napisz co byle i poczekaj. W dolnym prawym rogu (na pasku tego okienka) co jakis czas powinien pojawiac sie zolty napis auto-saved. Pojawia sie doslownie na kilka sekund. Jak go zobaczysz wylacz forum. Otworz jeszcze raz, wcisnij odpowiedz i tym razem w lewym dolnym rogu powinno byc " restore auto-saved content". Chyba ze piszesz z telefonu/tabletu to moze byc okrojone bo wtedy forum jest mobilne a nie full wersja. Co do butow to ja bym przymierzyla, numer numerowi nie rowny. Ja mam 5-6 zalezy od producenta i zawsze musze przymierzac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry