reklama

Staraczki 2013

siedzę sama w pracy i nudzi mi się :baffled: nie mam do kogo gęby otworzyć :baffled: jedni się pochorowali, inni po prostu nie przyszli :no::no::no:
weekend zapowiada się nudno - szkoła :angry::angry:
ale póki co cieszmy się słonecznym (u mnie) piątkiem :happy2::happy2::happy2:

reklama
Phoebe
byc moze tak, ale niestety jestem osoba ktora lubi sie odwdzieczac i to z nawiazka

Wstawilam firanki do prania, trzeba porzadki jakies porobic przed weekendem. Mialam zaczac szyc buciki dla dziecka i jakos weny nie mam, kawe wypije i do roboty. Kurde nawet moje psy sie po katach bzykaja ;-):-D

Gohson
bo to wyjatkowy egzemplarz...:dry:

Chcialabym zeby jutro rano juz bylo, chce zobaczyc jak tempka sie zachowa i jak znam zycie znow sie obudze przed czasem.

W DDTVN mowia wlasnie o pozycjach w jakich sie spi i opis jakie sa osoby :happy2: Fajne i do mnie pasuje :happy:

Missiiss tylko wiesz, chlop sobie da rade, sam sie zaspokoi i nie bedzie sie prosil. Sama sobie zrobisz na zlosc.
Malena moze to lepiej ze nikogo nie ma, nikt Ci na rece nie patrzy. Mozesz robic co chcesz :-)

Phoebe
a ja sobie nie dam?:-) Lepiej sobie dam rade niz on i on o tym bardzo dobrze wie:tak: z reszta akurat tego co najbardziej lubi sam sobie nie zrobi:-D chyba ze mnie zaskoczy:szok::-D:-D

Moj byly manager wie juz jaki jest wynik rekrutacji i oczywiscie mi nie chce powiedziec:dry: bedzie druga osoba do zabicia na mojej liscie... Po mezu oczywisci:crazy:

Hihi Missiiss:-P Tylko ciezko by Ci bylo sama sie zaplodnic. Podobno to juz mozliwe, ale w jakichs laboratoriach. Niedlugo bedziemy samo wystarczalne. O ktorej bedziesz wiedziec co i jak?

hej , hej - tu Babcia forumowa :-D - susel - nie gniewam się, nie urażam, ja akceptuję swój wiek i jestem szczęśliwa - mam 36 lat

gratuluję Dzikuska i ściskam jeszcze raz Grzaneczkę i Benficę - fluidki od wszystkich zafasolkowanych przyjmuję

z facetami niestety nieraz nie da się dojść do porozumienia - po prostu to inny gatunek jest niż my kobietki :rofl2:
życzę Missi żebyście się dogadali, no i trzymam &&& żeby to był złoty strzał :tak:

ja na niedzielę robię ciacho Rafaello lub sernik gotowany - bo mój syno ma turniej piłki nożnej i dostałam zadanie od Prezesa klubu... miejmy nadzieję, że mi się uda

malusiolka - sądzę, że dziewczyny miały rację - u Ciebie też jak u Grzanki będzie 2 w 1 - zdane prawko i bejbuś w brzuchu

ja czekam do niedzieli i wtedy ew. zatestuję - więc trzymajcie paluszki, żeby i u mnie pojawiły się II

hej dziewczynkiiiiiiii powtórzylam dziś test i kreska tak samo slabo widoczna jak poprzednia ale grubsza :)
jak myślicie? :))))))
na dole test z dziś
@ powinnam mieć 22, 23 pażdziernik więc jeszcze wcześnie.

IMAG0142.jpg

Załączniki

• IMAG0142.jpg
    IMAG0142.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Dzikuska
moja byla caly czas taka w ciazy z Jasiem :) wiec ja juz chyba gratulowalam :-)

Phoebe
ja tam poczekam, mowilam ze chce do poczekalni, jesli tylko moje cyklepo ziolach sie poprawia to jestem wstanie poczekac do stycznia bez problemu, ale nie dam sie tak latwo :P mowilam ze chce najpierwprace miec wiec dlatego cisnienia nie mam na dzidzie w tym momencie ale nie ukrywam ze maz mi cisnienie podniosl.

Nie wiem o ktorej beda dzwonic, terazsie zaczelam stresowac bbrrr :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry