reklama

Staraczki 2013

reklama
kontra no albo taka Twoja uroda albo to jest to przeziebienie ktore podwyzsza Ci tempki. okaze sie po dluzszym czasie, albo i nie bo zobaczysz II ;-) a nie chcesz wrzucic wykresu do sygnatury? latwiej byloby doradzac. i fajnie ze kupilas monitor, napewno ulatwi sprawe.

wanda wspaniale ze takiego masz szefa! ostatnio tez tekla pisala o fajnej reakcji szefowej. moja szefowa tez jest bardzo mila ale przyszle wakacje to nie jest najlepszy czas na nie bycie w pracy, chociaz jak przeczytalam wasze sytuacje to stwierdzilam ze co ma byc to bedzie i w przyszlym cyklu pelna para wracamy do staran!

fox i jak tam? jest @ czy jej nie ma?

centka ale ladny porzadek z rana na liscie. ekstra! lubie porzadek :-)

Cyntia tak strasznie mi przykro ze musisz przez to przechodzic. swietnie ze masz w narzeczonym takie wsparcie, a wujek napewno ma racje i lepiej sluchac lekarzy! &&&& zeby zabieg przebiegl szybko i pomyslnie i zebys Ty mogla szybko zaczac udane starania! co do boli to ja przy moim poronieniu (co prawda na wczesniejszym etapie) tez mialam bardzo silne bole i przykladanie termoforu to chyba jedyne co mi troche pomagalo.

Witam

Nie było było mnie tu dwa dni i jak zwykle masakra z nadrabianiem więc wybaczcie, nie jestem w stanie nadrobić tyle ile bym chciała :baffled:

Cyntia, tule mocno! Masz racje, powołaj się na tego doktora nic w tym złego. Ja kiedy zachodzi taka potrzeba, również nadmieniam, że moja mama pracuje w służbie zdrowia. Wtedy od razu widać inną rozmowe i zachowanie.

fox i jak tam??

Phoebe no właśnie daj znac jak tam sztorm :szok: Trzymam kciuki, żeby te 13 dni szybko zleciało :tak:&&&&&

mamoTomeczka zdrówka dla syna! Mój wczoraj przestał brac antybiotyk i teraz mam nadzieje, będzie cisza i spokój :baffled:

centka co tam u Ciebie?? :happy: Strasznie ciekawi mnie ten Twój monitor. Mam nadzieje , że się sprawdzi :tak:

cyntia bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie, żeby wszystko poszło dobrze i żebyś wróciła do formy :-( na pewno ten wujek wie, co mówi, dobrze, że masz się kogo poradzić. Tulę Cię mocno i trzymaj się Kochanie :*

Wczoraj zmiana czasu, Wy piszecie, że spać nie mogłyście, a ja tam tego nie odczułam w ogóle :szok: ja usnęłam około 21:30 :szok: gdzie zwykle w trakcie roboty w domu jestem, to budzik zadzwonił o 6:10 :szok: jedyne co, to widno jest już rano i mój Królewicz wstał razem ze mną i potem miałam problem, żeby wyjść do pracy :confused2: bo on próbuje mnie namówić, żebym z nim została, a robi przy tym takie miny, że serce ściska :zawstydzona/y:

Cześć Laski,

Cyntia 3mam mocno &&&&& i wierzę, że będzie dobrze i szybko do nas wrócisz!! :*

Centunia ja się bardzo dobrze czuję, tylko ciągle siku chodzę:)

Maluśka jak tam?

Miłego Dnia Dziewczyny!!

Propo wiatru to powiem Wam, że u mnie też wczoraj tak wiało ze tylko słyszałam jak mi na podwórku rzeczy latają ( a zawsze staram się chowac wszystko takie co mogłoby zwiać). Dzisiaj posprzątałam. I tak samo mam centka, że jak wieje to mam wrażenie , że chałupe porwie :eek:
Mówisz, że będzie rewolucja? ;-)No i niech będzie wygrana!!:-)

Tez tak macie, że idziecie do sklepu, kupujecie kilka rzeczy, a rachunek wychodzi taki, że macie taką minę :szok:?
No juz kurna któryś dzień co pójdę to powyżej 50zł jak nic. Oczywiście nie od dzisiaj mam takie spostrzeżenie :baffled:

Grzanka
a kiedy masz wizyte? :)

U mnie dzisiaj mdlosci ciag dalszy, ja sie chyba zatrulam czyms albo mam jakas bakterie w zoladku:baffled: ovu po tempce dzisiejszej zmienilno mi termin owulacji, ale i tak wydaje mi sie ze byla ona 14-15 tego. Tak czy siak pewnie bedzie w nastepnym tygodniu malpeczka. W ogole dzisiaj akcja z moim mem, mowie ze mialam ta Owu i ze to nie moja wina ze jakby cos wyszlo, bo ja go do takiego sexu nie zmuszalam, a on do mnie : ej ale czemu sie denerwujesz? Czemu mnie opieprzasz? Bedzie to bedzie damy sobie rade, pokombinujemy i bedzie ok. No w szoku bylam hehe ;-)ja z ryjkiem a on mnie zaskoczyl:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry