Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A po przejżeniu jej wszystkich wypowiedzi, to stwierdzam, że dziewczyna nie potrafi pisać.Bardzo delikatne też zrobiły mi się okolice intymne... co nie jest wadą w niektórych sytuacjachZwykły prysznic (broń Boże irygacja... tego nie wolno robić w ciąży ani w ogóle, jeśli nie jest to konieczne medycznie...) to całkiem fajna frajda ostatnio
![]()

Jak dla mnie niestety ta dziewczyna jest podejrzana. Dałam się wciągnąć w jej gierki i pisałam z nią. Gdy tylko coś jej zdążyłam wyjaśnić, to wymyślała coś nowego. Z resztą część dziewczyn w ogóle już od początku ignoruje jej posty. Mała afera co do ściągania na siebie uwagi i olewania innych dotyczyła właśnie jej. Nakręca równo - najlepiej samemu poczytać jej pierwsze posty i zobaczyć jak jej historia ewoluowała od tego, że lekarz powiedział, że 2 dni po pozytywnym teście jest za wcześnie by coś widać i widzi oznaki, że niedawno była owulacja i trzeba poczekać (tego samego dnia poleciała do lekarza ogólnego czy to nie jednak c. pozamaciczna), po paru dniach leciała na IP, że ma podejrzenie ciąży pozamacicznej i coś ją kłuje, więc to to. W międzyczasie wymyśliła tez raka. Nie będziecie miały z nią łatwoCyntia, podczytuje czerwcówki i powiem szczerze, że ta Alex kojarzy mi się z black_tea, albo z LamorelkąHistorie wyssane z palca. Najbardziej śmiać mi się chce z tego:
A po przejżeniu jej wszystkich wypowiedzi, to stwierdzam, że dziewczyna nie potrafi pisać.

czyli "holender, czekam cierpliwie na małe piwko i nie wiem co począć"h ,c c n m p i n w c p
czyli: "Oj, kochana, to sobie poczekasz minimum 9 miesięcy! a poczniesz dziewczynkę - chyba albo chłopca - zobaczysz niedługo"O, k, t s p m 9 m! a p d c a c z n
:-) I spokojnych 8 mies zycze :-) A co do mnie tomwiem ze powinnam ale odwagi mi brak
boje sie ze wyjde na jakas oblakana. I tak dziwny ten gin sie dla mnie wydawal , nie przypadl mi do gust alecpostanowilam mu dac jeszcze jedna szanse jak juz kiedys wspominalam. Poczekam do @ chyba ze mi sie pogorszy
narazie na ta chwile jest ok i licze na to ze to juz koniec i to cos co mi tak robilo odeszlo.