reklama

Staraczki 2013

reklama
Kinia - kciuki za wizytę.

Wątpliwości - odbierz PW - wysłałam Ci instrukcje jak wkleić wykres do sygnatury.

Tekla - bardzo bardzo Ci współczuję. Nie jestem w stanie sobie wyobrazić jaki to ból. Twoim Aniołkom na pewno jest dobrze u góry. Wierzę, że całe Wasze życie będą nad Wami czuwać.
A co do moich starań, to bardzo chcę je zacząć po 3 cyklach. Zobaczę co gin mi jeszcze powie po badaniach hormonów i USG.

Agamemnon - "h , c c n m p o n w c p"? :no: O, k, t s p m 9 m! a p d c a c z n:tak:
Co do obiadków, to kocham gołąbki, ale dziś po pozabiegowych katorgach, domyślacie się z czym :sorry2: nie przełknę chyba już nic - no może kaszkę mannę na siłę.

Ostatnia edycja:
dziewczyny czy Wy też dziś tak zasypiacie (naszych kochanych "ciężaróweczek" nie pytam bo to wiadomo), bo to dzisiaj jakaś masakra jest, a ja tu jeszcze do fryzjera muszę zajechać po pracy, a najchętniej to bym prosto z pracy do domu pojechała i poszła spać...:baffled:

Benfica - oj też tak czasem mam, że nawet zapachy wyimaginowane czuję... ale to tak nawet nie będąc w ciąży tak miewam :-D:-D

Grzanka - no właśnie wiem, że na podobnym etapie wszystkie trzy z Teklą jesteśmy, dlatego pytam, bo Cię na czerwcu nie widziałam :-)

oj tak mam dziś dzień myślenia, bo po wczorajszej euforii dotyczącej pęcherzyka dziś pojawia się pytanie, a jeśli moje pęcherzyki nie pękają ?? wkręcam się w negatywne myślenie, już chcę jutro i nie chcę na USG nic zobaczyć:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry