• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2013

reklama
Cyntia, ale rozmowa Twoja z Agamemnon :-D

Centka <przytul> bidulka nasza. Kochana odpocznij w końcu :*

mamaTomeczka, Ty niecierpliwa Kobieto :D :* Gratulować już można? :)

wanda, na głupotę nie ma lekarstwa :) Śmiech na sali jak się ją czyta. Poczekam jeszcze trochę i jak zobaczę coś jeszcze takiego śmiesznego jak z tym intymnym, to jej napiszę co o niej myślę :szok:

Agamemnon, a można teraz po naszemu?:P
h ,c c n m p i n w c p - czyli "Hej, Chciałam Coś Napisać M? P? i Nie Widać Co Pisze" bo pisałam na tablecie i nie wiem co się stało :baffled:

tekla - dla chłopców
[*]
[*] :*

misis oo łazanki bym zjadła, zresztą gołąbki i krokiety też mniach mniach mniach :rofl2:

Agamemnon - "h , c c n m p o n w c p"? :no: O, k, t s p m 9 m! a p d c a c z n:tak:.
haha tu brzoza, tu brzoza, jak mnie słyszysz?? :-p

Conti, tak ja zasypiam, nazywam to permanentnym zmęczeniem. Robiłam sobie nawet wyniki na tarczyce itp co by zobaczyc czego ja taka śnięta chodze i nie wiem :confused: Cos mi się wydaje, że tak mają na mnie wpływ sytuacje nerwowe i stresowe

mamoTomeczka, piękny ten Twój teścik, oj piękny :-)Wyslij mi już jakiegoś fluida na dzisiejszą noc bo będę brana dzisiaj pod uwagę :-p Dobrze, że i z synkiem i z małżonkiem już lepiej :tak:Ech ech, powzdycham sobie do Ciebie ;-)

centka haha, znaki dymne to ja puszczam po grochówce, a dzisiaj jedynie pierogi ruskie zajadałam :-D

ahahaha Cyntia, no padłam z rozszyfrowania mego szyfru ahahah :-D:-D:-D:-D:-D

Malusiolka, szpiegu z krainy deszczowców karramba
pedro.jpg

Ide zaraz zrzucić zbędne zarosty, odpicować się na funkiel nówkę i zalegnę na wyrku i oby do 22! :-):-):-)
tak więc po 22 przewidywane są lekkie drgania Ziemi, ale bez obaw, pod kontrolą :-p

Malusiolka, Cyntia85, mychunia - po wizycie, okej. Jeszcze czekają nas minimum 2 zajęcia, robili zadania na dopasowywania kształtów i psycholog powiedział, że Nadia radzi sobie świetnie, jeżeli chodzi o rozwój to wszystko jest prawidłowo. Więcej powie po kolejnych zajęciach, póki co to widać, że bardzo chce rządzić i wszystko musi być na jej. Kolejną wizytę mamy 13.11.

Grzankaa jak będziesz miała pytania to też chętnie pomogę na tyle n a ile będę mogła i wiedziała.

Cyntia85 ja nie wiem, że niektórym sprawia przyjemność pisanie głupot i wymyślanie historii z kosmosu. Dla mnie to nie do pomyślenia.

Dzisiaj dzień pełen wrażeń, jutro mam rtg zatok i się zastanawiam, gdyby udało się zafasolkować w tym cyklu to czy to nie będzie już szkodliwe, bo rentgen jest szkodliwy w ciąży. Nie nakręcam się, ale biorę taką ewentualność. Jutro też rozmowa z naczelnikiem ;/

Kinia, na takim etapie rtg raczej szkodliwe nie jest (no moge się mylić choć wątpię).
Dobrze, że się wizyta udała :happy2:Mówisz, że rośnie Ci mała dyktatorka? Też dobrze, nie da sobie przynajmniej w kasze nadmuchać :tak:

Kinia, ciesze się, że wizyta udana :) Czekamy na wieści z kolejnej wizyty. I trzymam &&&& za jutrzejsze rtg zatok :*

Agamemnon, z tabletami takie głupoty wychodzą <przytul> Kochana, czy ja taka brzydka jestem, jak ten szpieg z krainy deszczowców karramb? :P:szok:

reklama
zrobiłyście mi takiego smaka na placki ziemniaczane, że właśnie smażę :-)

kinia cieszę się, że nie jest źle a nawet bardzo dobrze :-) a i powodzenia na rtg i na rozmowie z naczelnikiem :-)

Malusiolka Ty jesteś sexowną wersją szpiega z krainy deszczowców :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry