u mnie standardowo klotnie przy owu

ale obiecalam sobie ze w tym cyklu jeszcze bez naciskow wiec nie naciskala na meza potem wiec nici z tego cyklu. to teraz czekam na grudzien i badania w PL, pewnie HSG i wtedy juz musi sie udac!
Grzanka i
benfica spanie to bardzo mily objaw ciazy, cieszcie sie dziewczyny ze nie macie mdlosci! no i dzielcie sie tym zmeczeniem z nami ;-)
Grzanka dzieki ze pytasz! u mnie jak powyzej

ale jakos zyje
benfica naprawde ekstra ten Two krolewicz! ukochaj go od forumowej cioci ;-)
tekla jestesmy z Toba! mam nadzieje ze jakos przeszlas przez ten smutny dzien. ale masz fasolke wiec niech Ci daje radosc i nie martw sie juz tak!
Kinia uf! balam sie ze sie obrazisz o ta moja uwage o cytowaniu ale cale szczescie jakos przeszlo ;-) a nie bedziesz miala szansy wrocic na te studia? jakas praca na pol etatu+studia. nie da rady? tak o nich piszesz ze az mi zal ze nie robisz tego co kochasz.
watpliwosci w ovufriend wchodzisz, klikasz na Udostepnij wykres (pod wykresem), wchodzisz w zakladke Miniatura, klikasz na Kopiuj. potem na BB wchodzisz w Ustawienia (prawy gorny rog strony), po lewej klikasz na Edytuj Sygnature i tam w polu tekstow wklejasz ten link skopiowany z ovu. Klikasz Zapisz Sygnature i gotowe! :-) wlasnie doczytalam ze dalas rade a ja sie spoznilam :-( post zostawiam bo moze sie komus przyda.
missiiss a to cos to pewnie niepekniety pecherzyk/torbiel, Piaska moze Ci w tej kwestii doradzic mysle
Ludzik no lepiej jakbys zobaczyla plyn w zatoce Douglasa ;-) nie martw sie, bedzie ok!
malusiolka nie czytalam postow tej Alex ale po przeczytaniu tego jej postu ktory Ty wrzucilas i tego o czym pisze Cyntia to na moje tez zalatuje lamorela ;-) jak znajdziesz jeszcze takie teksty na czerwcowkach to nam wrzuc to sie razem posmiejemy ;-)
wanda lamorela tez rozne rzeczy wymyslala a zdjecia wstawiala prawdziwe wiec widocznie niektorzy sie w ogole nie krepuja

wow! Ty tu piszesz ze dziewczyny szpieguja a widze ze tak naprawde to Twoja kolezanka jest w tym mistrzem! szok!
mamaTomeczka ja wiedzialam ze Ty bedziesz dzisiaj sikac!! :-) nie bylam w dobrym humorze jak zaczynalam ten post ale juz mi wesolo:-) ja i tak wiem ze Twoja @ nie przyjdzie i juz gratulowalam i znow gratuluje kolejnego testu z II! :-) wybierasz sie na bete?
centka a teraz Ty mnie rozbawilas postem o tym chaosie ktory tu mamy! ja tu wielce poklocona z mezowatym, on wchodzi do domu a ja sie smieje pod nosem i nie moge powstrzymac usmiechu

wstydz sie centko! ;-)
Cyntia no nie! i jeszcze Twoje szyfry na dokladke! no padne tu zaraz ze smiechu przez komputerem!