reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2013

reklama
witam :-)
Ja odpoczywam po wizycie rodziców. Wczoraj ich odwieźliśmy do siostry. Byli od pon. A ja teraz jestem psychicznie wykończona i śpiąca... Zmęczona jakbym jakiś maraton wielodniowy miała :baffled: Myślałam, że ten cykl stracony, a przecież dopiero w zeszłym tygodniu miałam okres,więc w weekend zamierzamy z mężem odpoczywać i się molestować :-p

Biedroneczka, termin @ minął u mnie 10 dni temu.

Tekla moze tak jak pisze Malusiolka termin ovu sie przesunal :tak: bo 10 dni spoznienia to sporo w poniedz jak nie bedzie @ (a tego z calego serducha zycze :) ) to na bete :-)

black_tea dbaj o siebie Kochana :) będzie dobrze i zmień tą pracę - NIE WARTO!!! :tak: Sama prawie zdrowie stracilam przez prace na szczescie w pore przyszla refleksja i mam sliczna córeczke :)

A u mnie m@lpa sie rozkręca proszę mnie :( umieram po prostu :wściekła/y: strasznie mnie boli brzuch i plecy a nawet biodra i uda :szok: To bedzie ciezki weekend - ale mam nadzieje ze to ostatnia @ na dluuugi czas :) dlatego tak mi sie daje we znaki :tak:

Witajcie
ja byłam na mieście mamy imprezę w ten weekend na mieście jest wesołe miasteczko i masa straganów jutro się wybieramy ,a pojutrze jedziemy nad wodę zrelaksować się , mąż będzie łowił rybki ze szwagrem ,a ja szwagierka i ich córeczki będziemy grillować :-)

Fox - nie słuchaj tego konowała moja szwagierka ma podejrzenie endometriozy i będzie diagnozowana tego się nie stwierdza na podstawie jednej wizyty co za imbecyl :angry:

mychunia- no to teraz relaksik Ci się należy ;)

ja w poniedziałek jadę do taty na parę dni i nie wiem czy będę miała laptopa ze sobą ,jak nie to odezwę się jak wrócę ,a jak tak to będę do Was zaglądała ;)

Cześć :) Nie dam rady Was nadrobić! :-)
Wczoraj wróciliśmy z wakacji, super było :-D

Dziś już zaliczyłam ślub cywilny kuzynki. Jutro wesele mamy, w niedzielę poprawiny, poniedziałek jeszcze wolny, ale we wtorek do pracy :-:)wściekła/y:

Nie mierzę tempki, ten cykl odpuściłam całkiem. Piłam przez tydzień wakacji codziennie drinki, więc nawet gdyby coś, to raczej by się nie udało przez alkohol. Dziś 21 dc. Czekam na @ i potem działamy ;-)

dziewczyny, tak na spokojnie poczytałam na temat endometriozy i być może gościu ma rację - ale poczekam najpierw na USG, później na badania prolaktyny i wtedy nawiedzę z tym wszystkim fajnego doktora i najwyżej zdecyduję się na laparoskopię (bo ona najpewniejsza) ... chyba, że wcześniej zaskoczę i będą II - to ponoć najlepsze lekarstwo na endometriozę :)

jedno jest pewne - podejście tego lekarza i sposób w jaki to przekazał - naganne, bezsensowne bo wywołało panikę i łzy - na szczęście już trafiłam na forum kobietek, które mimo tej choroby, spokojnie zachodziły w ciążę żeby być sprawiedliwym to plus dla niego, że zainteresował się tym czemu mnie boli i źle się bada jajnik i zmotywował, żebym wyjaśniła sprawę

także już bardziej optymistycznie na to patrzę, a może dzięki temu, że dało mi to kopa - w odpowiednim czasie zacznę leczenie jeśli to będzie jednak ten problem

z nadzieją czekam na owu, oglądanie pęcherzyka i oczywiście staranka... a czas i wyniki badań pokażą co i jak

cudownego wieczoru i stosunkowo udanej nocki :-D

biedroneczka <przytul> współczuje Tobie Kochana :*

Kobietka, będziemy na Ciebie czekać :)

Ja dopiero co z kuchni wyszłam. Zrobiłam na obiadek pomidorówkę i krokiety z pieczarkami, cebulką, jajeczkiem gotowanym i z serem <mniam> dobre, ale sama jeść nie mogę, bo coś mnie odpycha. Zdążyłam tylko odrobinkę spróbować ;/

tekla - sorki wiem, wiem, ze Ty juz po terminie @ ale cos mi sie pomerdało :rofl2: tyle postów ze czlowiek moze sie zgubić ;) a ja dzis w ogóle ledwo żyje :-(

Malusiolka ale mi smaka narobilas na te nalesniczki :) mniam :) uwielbiam wszystko z pieczarkami :-D:-D:-D

Grzankaa pytalas o plany na weekend - u nas w Zielonej Gorze zaczyna się WINOBRANIE 7-15.09 - super impreza, z wielkopolskiego nie tak daleko :)

Kobietka, u nas też jest wesołe miasteczko :D Od dwóch lat zbieramy się, a jakoś dojść tam nie możemy :p Dlatego też przed jazdą niedzielną robię sobie betkę, później jazda 2h i jak się uda po 2h będą wyniki to odbieramy je i lecimy do wesołego miasteczka :-D

Biedroneczko, zapraszam na obiadek :D Zrobiłam dużo, bo mój mąż jutro od 6:30 do 4/5 rano w robocie jest.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry