GOSIA-mnie tez caly czas boli brzuch jak na @, a okazalo sie ze to fasolka:-) LAMORELA-Bedzie dobrze&&&&&&&&&&MALUSIOLKA-jak tam u Ciebie?
KPe007 - WIELKIE GRATULACJE MAMUSIU!
przywracasz mi wiarę w cuda, bo mnie tez od niedzieli brzuch boli po owulkę jak nigdy, tak jak na @.
Karotka, Mimimoooo, trzymam gorąco kciuki! &&&&
sorki, ze sie mało udzielam, ale mam strasznie dużo pracy. Jak w pn rano wyjechałem, to właśnie wróciłam dopiero do domu, spalam w Zielonej Górze w hotelu, bo szkolenia od rana prowadziłam. Ledwo żyje. I w ramach odpoczynku wyszłam Was poczytać. Aż mi sie buzia śmieje, jak opisujące swoje przygody. Super. Ja tez jestem zakrecona jak słoik na zimę. Teraz żadna głupota mi do głowy nie przychodzi, ale jak mi przyjdzie, to opisze

) acha! Raz dostałam jajem surowym w plecy z pedzacego samochodu. I drugi raz - przygarnelam myszkę polną w parku, bo byłam świecie przekonana, ze to myszoskoczek mały i komuś uciekł. Moj weterynarz spadl z krzesla jak zobaczyl, co w sloiku przynioslam. doslownie. a potem z powazna mina powiedzial: "bedzie Pani oryginalna, wszyscy maja biale myszki w domu, a Pani pociecha bedzie szara"

) Mój mąż ma ze mną same przygody

ale juz sie przyzwyczaił, inaczej by nudno miał. Niestety z tego sie na stare lata nie wyrasta, bo mi nie minęło, a jestem starsza od Was

) to tak na pociechę

)
jeszcze sie pochwałę co u mnie, jak juz sie rozpisalam. W weekend była owulacja, jestem pewna, ze w niedziele jajo sie wyklulo, bo od wieczora cycki lekko wrażliwe sie zrobiły, a jajniki przestały boleć. Staranka były miłe. To miał być cykl z CLO, ale ponieważ tabletek na wakacje zapomniałam zabrać, to narazie jest to cykl bez żadnych wspomagaczy. Nawet wiesiolek mi sie skończyl. Od wczoraj brzuch mnie pobolewa jak na @. Do testowania jeszcze daleko bardzo, ale sie nie nastawiam. W następnym cyklu znowu CLO, moze sie wtedy uda. Kto to wie? Co los bedzie chciał, to da. Staram sie nie nakręcać i myśleć pozytywnie.
Czego i Wam wszystkim zycze i .... &&&&&&&&