Mar-chew
Fanka BB :)
Mimimoo - trzymam kciuki 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Właśnie sobie przypomniałam,że miałam Ci złożyć najszczersze gratulacje i kompletnie wyleciało mi to z głowy...Wybacz.
Macie rację ,dziewczyny,lepiej zrobić test,ale nie wiem gdzie posiałam ten mój ostatni,a do apteki już mi się nie chce iść...Może moja ginka mogłaby mi zrobić betkę,gdyby istniało jednak podejrzenie ciąży,chociaż minimalne??
Kurczę, mi naprawdę poprawia humor ,jak czytam u nas na staraczkach,że co rusz któraś zaciążyła... bardzo się z tego cieszę i moja nadzieja dla siebie też wtedy wzrasta. 

GOSIA-mnie tez caly czas boli brzuch jak na @, a okazalo sie ze to fasolka:-) LAMORELA-Bedzie dobrze&&&&&&&&&&MALUSIOLKA-jak tam u Ciebie?
mamaTomeczka a Twoje historie to juz w ogole sa niesamowite