reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

kaśkasiunia – dzięki, ale mój cykl trwa już 55 dni, betę robiłam koło 30-go dnia i wyszła zero. Przed wczoraj na wszelki wypadek zrobiłam test i też negatywny, więc raczej już się nie mogę @ doczekać, żeby zobaczyć, czy niepęknięty pęcherzyk mi się wchłonął i zacząć nowy cykl starań.

karola1986-21 - na pewno jednorazowy, jak moja przygoda z wyhodowanym jajkiem :-)
po prostu sobie urozmaiciłyśmy życie :-)
U mnie w OK., od jutra odstawiam Duphaston, bo mi się skończył i czekam na @ i nowe starania. 2 miesiące przymusowo odpoczywałam od starań, wiele rzeczy się dowiedziałam, bo na wiele przebadaliśmy się, także mądrzejsi i zaopatrzeni w najnowsze zdobycze nauki ruszamy do boju od nowego cyklu :-)

reklama
Młode małżenstwo u ginekologa dowiaduje się,

że będą mieli dziecko.

Młody żonkos pyta:

- Panie doktorze

a jak z "tymi" sprawami

w czasie ciąży można czy nie?

Lekarz:

- W pierwszym trymestrze można bez obaw,

normalnie po bożemu,

w drugim trymestrze proponuje na pieska

- od tyłu bo bezpiecznie dla przyszłej mamusi,

a w trzecim trymestrze to tylko i wyłącznie na wilka.

- A można wiedzieć panie doktorze jak to jest na wilka?

- Leżysz pan koło nory i wyjesz!

Witam Kochane :* Ja dopiero teraz, bo musiałam najpierw ubrać, nakarmić dziewczynki i ogarnąć w domu :) Przeczytałam te 4 strony i mogę odpisać.

Grzaneczko, nie wierzyłabym w 100% na betę. Zobacz na moim przykładzie. Ale z tego co pamiętam i wczoraj nawet z mężem o tym rozmawiałam, to beta wychodziła mi około 5/6 tydzień ciąży. Teraz mam niby 47,09 ale tak naprawdę nie wiadomo, który to tydzień. Dlatego też za 2 tygodnie powtórzę betkę i później jakby co wizyta u ginekologa :)

Cyntia, już nie pójdę do cyrku. Na drugi raz dziewczynki zabierzemy gdzie indziej :) Ciesze się, że złapałaś fluidek ode mnie i trzymam kciuki, aby pomógł w zafasolkowaniu :D

Justyn_ka, ale nadzieja jest. Więc nie odpuszczaj :D &&&&&&& :*

susel, to że ten nie wyszedł nie oznacza, że kolejny nie wyjdzie. Trzymam mocno &&&&&& i ściskam pośladeczki za II kreseczki :*

mamaTomeczka, trzymam kciuki za staranka, które mają być od dzisiaj :D Nie daj mężowi odpocząć, działajcie a uda Wam się :D &&&&&& :*

wiikki, dziękuję że tak o mnie myślisz :):*

mamaTomeczka, niezłe :-D:rofl2:

Ostatnia edycja:
Grzanka no nie wiem, moze siknij jutro? bo widze ze to juz wiele dni po owu wiec test powinien byc bardzo wiarygodny.
mamaTomeczka ile w Tobie optymizmu! przyda sie troche humoru w trudach starankowych :tak:

Malusiolka staranka rozpoczęte o 6:20:-D:-) Ja to chyba nie powinnam przy wyposzczonym przez kilka dni mężu brać rano prysznica bo świntuch jeden tak się łasił tak przymilał, że nie pomogło gadanie o tym że do szkoły się spóźnię z dzieckiem a on do pracy.:-):-) Musiałam z mokrymi włosami jechać bo wysuszyć nie zdążyłam a i tak miałam 5 minut spóźnienia. :zawstydzona/y::-) Tempkę zmierzyłam i jakaś dziwnie wysoka ale to pewnie przez moje przeziębienie.
Piaska trzymam kciuki za szybką @ i owocne staranka w nowym cyklu:-D
No za Was wszystkie oczywiście zaciskam &&& :-)

mamaTomeczka, hehe ja tak rano bym nie mogła :p Nie raz mój miał ochotę o 3/4 rano, albo o 5-tej jak wstawał do pracy :D Ja to wole jeszcze trochę pospać, a poserduszkować, to na wieczór :p

reklama
Dziewczyny dzisiaj to nie dla plemników bo dopiero po @ jestem ale dla przyjemności. Tak prawdę mówiąc to chwilę po ślubie zdażało nam się często rano przed pracą jeszcze bzyknąć. Ale to było przez 2-3 miesiące. A od 7 lat to my zawsze wieczorem. Jak już rano to nieraz w weekend ale to jest rano weekendowe czyli przed południem. :-D:-D No ja nie wiem co mojego mężusia dzisiaj naszło. Chłop po delegacji, trochę wyposzczony przez moją @ ... Albo już wiem. Przytyło mi się trochę teraz i może to moja słonina tak na niego zadziałała???:-) Ha ha ha taaaa napewno. No nieważne. Ważne że fajniaście było:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry