reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
my na poczatku chcieliśmy dla dziewczynki Ola ale teraz myślałam dużo o tym i bardzo mi sie podobają imiona :Pola, Nela lub Matylda

A dla chłopca od 7 lat jest takie samo nic się nie zmieniło zawsze chcieliśmy żeby nasz syn miał na imię Kubuś

Tak Karolinka dzień okropny , czułam się fatalnie musiałam zapodać lek na uspokojenie bo pomału mnie deprecha dzisiaj zaczeła dopada a teraz jestem spokojna..

Agniecha, ja nie uciekam na fb ;)

Malusiolka, korzystałam z tej bazy pytań, czytałam książki i rozwiązuję różne testy, jutro będzie 2 podejście mam nadzieję, że udane :P

Co do imion dla dzieci, ja wybierałam dla chłopca, maż dla dziewczynki a że od początku byłam przekonana, że będziemy mieli synka to dałam na imię Aleksander Piotr a dla córci mąż wybrał Paulina Dominika. Z wyborem imion kierowałam się również tym aby przy wołaniu dziecka na placu zabaw nie leciała cała piaskownica :D

reklama
Ja zbyt wiele nie pisze może jest to mój 10 wpis max :) ale na forum jestem codziennie lubię Was czytać :) tym bardziej że jestem nowa a wy można powiedzieć że wszystkie dobrze się znacie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry