reklama

Staraczki 2014 :)

mychunia musisz olusi podac swoje dane ona cie doda do grupy :)

gratulacje dla siostry i ciebie dumnej cioci :)

A na fb nie uciekniemy tutaj nam tak dobrze! :-)

A ja dzisiaj samotny wieczór z Tv :P i Lapkiem :) R w pracy a ja zbieram sie cos ugotowac zanim przyjdzie , narazie zrobiłam tylko sos pieczarkowy a co do tego to pewnie wymysle cos na szybko przed jego przyjazdem :)

a u was co tam sie dzisiaj dzieje?? jakos pusto tutaj dzisiaj :P

pozdrawiam kochane :*

reklama
Maluś, dzięki :) Ja tempki nie mierzę tylko od trzech m-cy zaczęłam te cholerne testy robić i w następnym miesiącu już nie zamierzam :)

Mychunia, gratulacje dla siostry :) ile maleństwo waży?

ewelinka_shn, Twoje słowa mnie pocieszyły :) dzieki

Cichutko dzisiaj.. a gdzie się nasza kochana Olusia podziała ? :-) Ewelinka masz racje ciśnienie dzisiaj jest bardzo nie korzystne bo mnie też głowa rozbolała a R padł jak mucha i śpi , a ja już po kolacji i popijam właśnie melisę :-) Anula Ty też jesteś piękna dziewczyna wogóle Wy wszystkie ładne jesteście :-D Mychunia gratulacje dla Waszej rodzinki :-)

MotylkowaOna bo taki przygnębiający dzionek dzisiaj się zrobił i to dlatego :P
Ja czekam aż mi się pranie wypierze bo za pierwszym razem wyjęłam praktycznie całe w proszku he he to mi się często zdarza bo chemii to ja w domu akurat nie żałuję :-D uwielbiam zapach lenora w mieszkaniu mogłabym też do każdego kontaktu wsadzić Ambi Pur ale R nie znosi tych zapachów , to dziennie wietrze to mówi że przesadzam bo za długo otwieram okna i balkon :D co ja mogę za to że smrodu w mieszkaniu nie cierpię

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry