• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja wam ufam.. wiem ze teraz macie do mnie dystans i sie nie dziwie ech.... :-( mozecie mi wierzyc czy nie ale nigdy was nie oklamalam i zawsze pisalam szczerze....
Skaowalam tego posta bo on jest nie prawdziwy !! do laski napisalam juz co i jak...

Aha..
widzę że ja to jestem za głupia na forum chyba się stąd usunę.
Myślałam że ludzie są fer a tu takie wychodzą klocki i cześć wie a cześć nie..

Olusia- wpis jednej z Dziewczyn świadczy o tym, że Ty musiałaś jej pisać kiedy urodziłaś itp. Brnęłaś w tym kłamstwie! Jak tak można! To było ohydne z twojej strony, wiesz! Myśle, że straciłaś zaufanie u wielu z nas w tym momencie...

No dobra Olusia. Liczymy na prawde od kazdej ktora tu jest.

KasikP my wpierw sie skonsultowalysmy i od razu napisalysmy. Nikt nic nie ukrywa. Staramy sie wlasnie zeby bylo fair. A te ktore nie sa niech zobacza jak to dziala. Predzej czy pozniej wyszpiegujemy. A ty mala nie odchodz !!!!

reklama
Dziewczyny, a może warto by było pomyśleć o zamkniętej grupie na BB. Pamiętam, ze jak byłam w pierwszej ciąży to po jakimś czasie własnie taka grupa powstała. I tam już się decyduje samemu kogo przyjmować a kogo nie i posty są dostępne tylko dla członków grupy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry