• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Cyntia chyba troszeczkę przesadziłaś, po akcjach chociażby z ssmamą jesteśmy bardziej "wrażliwe" na takie akcje, sorry ale jeśli jesteśmy uczciwe tego samego oczekujemy, to tak wiele? Ok ja też coś czasem chlapnęłam wściekła, ale nie drążyłam później tematu, nie mówię że tu chlapnęłam, chodzi mi o realne życie gdy ciągle pytali mnie o ślub [wyjaśniam żeby nie było niedomówień], a tam jest data porodu!
I nie skaczemy! próbujemy wyjaśnić! a że na forum, cóż dotyczy to nie tylko dwóch osób lecz całego grona

Cyntia szanuje twoj tok myslenia, ale mam wrazenie ze troche przesadzasz. Nikt nie bedzie jezdzil po Olusi. Mi dalo to tylko do myslenia tyle czy reszta to prawda co nam mowi. Nie bede oceniac jej zachowania w stosunku do tamtych osob bo to nie moj biznes, ale nie jestem tu po to by ktos pchal mi szerg klamstw w ucho i oko. I wkurza mnie to ze nie mozna tu ufac po prostu tak na 100. I daruj sobie temat poziomu! Bo wiele do zyczenia pozostawia.

Jak mam wam udowodnic ze ja to ja? hmm...

Wiecie co gdybym byla nie ta osoba za ktora sie podaje to bym sobie z tad poszla tak jak zrobila to ssmana...a jednak jestem i pisze do was...

Ja się zgadzam z Wami dziewczyny w końcu nie jesteśmy tutaj 1 dzień!
Jak juz pisałam nie chce nikogo osadzać i zawsze oczekuje do prawdy

tak się z wami zżyłam ze to poprostu zagrało na moich uczuciach i poczułam się oszukana..

reklama
Ola- strasznie oszukałaś tamte osoby i nas też. Tym bardziej, że wyszło to wszystko przypadkiem. W moich oczach straciłaś wiele. Mówię Ci to szczerze. Nie ufam już Tobie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry