reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam się wieczorową porą.

Brrr bardzo mi przykro z powodu waszych wyników. Teraz tylko dobry specjalista i chyba rzeczywiście in vitro.

Mój M dzisiaj był na badaniu wynik w poniedziałek. Ja mam w środę USG jajeczek i piersi.

Motylkowa, trzymaj się cieplutko i dbaj o was :-)

Dobranoc

Oj tak ;-) ja zawsze musze odarnac meska czesc rodziny do szkoly i do pracy a potem szybko siebie.

U nas wyszko slonko. Ale pewnie nie na dlugo.
Ja z dobrym humorem i bez narzekania. Polecam

to tak jak ja Asiu:) ogarniam młodego do przedszkola- mój mąż jeszcze śpi dzisiaj dzień wolnego i już siedzę w pracy:)

u mnie niestety pada deszczyk:(

wieczorem wizyta...dobrze, że nie obgryzam paznokci bo już bym ich nie miała:P

No u nas tez taka mrzawka jest ale slonce sie niesmialo pokazuje. Moj mlody juz w szkole, a szym wlasnie wyszedl. Mam pol godziny dla siebie i o 8 ja wychodze do pracy.
Monarti bedzie dobrze. Juz fotki sie nie moge doczekac ;-)

jeśli tylko dostanę to na pewno wrzucę :) wczoraj była znowu jakaś plaga na październikowym wątku- aż się czytać tego wszystkiego boję :/ :crazy:

to kochana korzystaj nawet te pół godz to zawsze coś ;)

Ania Beata - trochę nie ogrniam, wyszła Ci beta ponad 30 wiec wcale nie taka niska, pędzisz do lekarza taksówka który i tak nie jest w stanie nic podejrzeć tak wcześnie, w poniedziałek lekko plamisz i już zakładasz ze to nowy cykli kupujesz wiesiołek?

brrrrr - ja czuje się normalnie, żadne objawy złe się mnie nie czepiają, waga bez zmian, jedyne co to cycki podrosły i brzuch trochę wybija wieczorem ;-) w przyszły czwartek idę podejrzeć małe będzie 8t4d

Monarti - będzie dobrze, i tez już dużo zobaczysz, za chwile się skończy I trymestr i poczujesz jak się rusza

reklama
Gośka03- u mnie jest 2,5 na plusie :P zaczynam nabierać mocy :D piersi ogromne- a jak bolą:/ a brzuszek ogromny:( a na ruchy dzidziusia czekam , pewnie prędzej poczuję bo to już 2 dzieciątko:):-):-):-)

trzymam kciuki za Twoją wizytę:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry