reklama

Staraczki 2014 :)

Sie witam rankiem.
Troche doczytalam ale nie dam rady odpisac. Dzis znowu gin , wieczorem zajecia i praca . Nie mam pojecia jak to ogarnac wszystko...
Motylki gratuluje;)
Ania - jak plamienie nie ustapi powtorz za kilka dni bete zeby sprawdzic czy spadla
Brr- trzymam kciuki za udana wizyte. Moze lekarz cos zaproponuje. Nie trzeba od razu zakladac najgorszego

reklama
Iwo- tak trzeba zrobić- bo człowiek się denerwuje niepotrzebnie :( jak się czujesz kochana?

Kasia Z, Brr-kciuki za wizytę :-)dzisiaj dzień wizytowy:)

jutro jadę z synem do otolaryngologa- wiec tydzień wizyt nam się trafił

Iwo - dokładnie, ja maiłam nie wchodzić na październiki ale weszłam wczoraj, i chyba na razie z listopadem też odpuszczę - byłe do końca 12tyg.
Monarti - a powiedz większość dziewczyn z października które straciły fasolki to był max 8 tydzień?

wizytę mam na 18.15 :)dość późno:/ ciągle powtarzam sobie, ze jak nasz bąbel będzie taki harpagan jak mama i tata to nie ma prawa się poddać i odejść od nas:):-):-)

Hej!

Monarti- trzymam kciuki za wizytę! Nastawienie masz fantastyczne, więc tylko dobrze będzie! :tak:

Brrr- na pewno traficie na dobrych specjalistów, którzy zechcą Wam pomoc, tak jak i nam! :tak: U mnie nie ma starań w tym miesiącu, ponieważ za miesiąc wyjazd, więc nie chce się narażać (choć i tak wątpie w to, że w tym cyklu mogłoby się udać, skoro przez prawie 2 lata nie udało się). Już zapomniałam co to znaczy zabezpieczać się i uważać, aby nie wpaść, hihi.

Kasikz- daj znać jak po wizycie! :tak:

Motylek- kiedy wynik bety? Skoro jest kropka, to beta musi być wspaniała :laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry