Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Goska nie mam pojęcia. Liczylismy że sie wyniki poprawią. Nie zakładalismy najgorszego, a jednak jest. Co do programu rzadowego to trzeba sie leczyc na niepłodnosc min rok i mieć to udokumentowane a my nie mamy. Dopiero w piatek idziemy 1-szy raz na wizyte do kliniki niepłodności.
Gochson M brał jakis suplement diety Fertil men własnie na żołnierzyki i mace jadł.
Ana0808 zgoze sie toba ze trzeba uwazac. z tego co wiem to najlepsza w Polsce jest Klinika Bocian w białymstoku.
Mychunia na razie wydaje mi się ze taka prawda bardziej boli niż niewiedza. Obecnie nie widzę realnej drogi ku posiadaniu dziecka. mam nadzieje ze androlog w piątek będzie miał większy optymizm ode mnie i jakiś plan działania.Ale dzięki Mychunia za słowa otuchy - przydadzą się. Dziś na świeżo widzę to średnio.
Dzieki dziewczyny kochane jestescie, fajnie to z siebie wyrzucic
Cynthia - wystąpiło u mnie plamienie, które - jak przypuszczam - jest wstępem do tego krwawieniaAnia_Beata - jeszcze nie wiesz jak się wyjaśni sprawa z fasolką, a olej z wiesiołka wywołuje skurcze macicy, które w przypadku ciąży mogą spowodować jej poronienie. Dlatego bierze się go do owulacji.