• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Dobra lecimy dalej :)

Dziewczyny mialyscie śliczne sukienki! Idealnie dobrane :)

Suseł nie ma czego zazdrościć ;) to tylko moj typ sukni, nie mam jej ;)

Mychunia trzymam mocno kciuki :)

Iwo oczywiście chciałabym oryginalną, można kupić na Allegro używana za 2-3tys ale jak nie znajdę to coś bardzo podobnego

Monarti &&&&& za badania

Motylku e tam ja pracoholik ;p po prostu doświadczeniu nie powiesz poczekaj ja idę spać. Trzeba swoje zrobić a weekendy są od odsypiania ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Motylku nie wkręcam nikomu objawów tylko napisałam że jest możliwość aby szybciej pojawiły się objawy ciąży ;-)

Blair dziękuję ;** i zazdroszczę Ci możliwości przygotowań do ślubu ;-) sama bym jeszcze raz powróciła... wybieranie sukienki, obrączek, sali, orkiestry... naprawdę suuuper ;-)

Witam ;-)
a dziś łanie świeci słonce, aż się chce....

Ewelinko nie ważne na kiedy masz termin @ a ważne ile dni po owulce jesteś, jesteś 9dpo więc jak masz zapas testów to możesz od jutra próbować (ja jak pisałam 9dpo miałam 0 na becie a 11dpo lekko widoczną II kreskę - więc 10dpo pewnie beta by wyszła jakaś 2 cyfrowa)

co do objawów możesz mieć całe mnóstwo a równie dobrze możesz nie odczuć w ogóle ze jesteś w ciąży do czasu aż brzuch wyskoczy....
mi odeszły po zobaczeniu II kresek więc ciężko powiedzieć ile sobie wmówiłam a ile było naprawdę

aktualnie u mnie nic się nie dzieje ;-) i oby tak zostało
zero na wadze, biust tylko pełniejszy, zero mdłości i senności, no może bardziej nerwowa jestem

Ostatnia edycja:
Ja poprostu uważam ze powinnyście obydwie z Karolinka poczekać na termin @. :*

Gosiu u mnie cyce ino takie wrażliwsze, mdłości czasem rano, czasem wieczorkiem a sen.. moze nie tyle sen co leń bo cały czas bym leżała;-) czasem czuję się normalnie nic nie boli nic nie kuje i sie zastanawiam czy ja napewno w ciąży..

Ostatnia edycja:
Karolina nie wkręcaj sobie ciąży, proszę bo co miesiąc będziesz się doszukiwać objawów, masz normalny cykl owulcyjny, teraz jesteś w drugiej fazie dla której temp 36,8 jest normalna.

Preejakulat, płyn ejakulacyjny (z łac. pre - przed + ejakulat) - wydzielina gruczołów opuszkowo-cewkowych[1] oraz gruczołów cewkowych wydzielających śluz[2], wydobywająca się z penisa podczas pobudzenia seksualnego, pełniąca funkcję naturalnego lubrykantu. Ilość wydzielanego preejakulatu jest zmienna osobniczo; niektórzy mężczyźni w ogóle nie produkują preejakulatu[3], a inni nawet ponad 5 ml[2]. Nie zostało dowiedzione, że preejakulat może zawierać plemniki, co umożliwiłoby zapłodnienie nawet, jeśli nie doszłoby do wytrysku. W badaniach klinicznych na małych grupach pacjentów (w których brało udział od kilku do kilkunastu osób) z prawidłową ilością plemników w ejakulacie stwierdzono, że preejakulat w ogóle[4] nie zawierał plemników lub zawierał ich bardzo małe ilości, do tego o upośledzonej ruchliwości[5], które nie mogą spowodować zapłodnienia, a także plemniki martwe; w tym samym badaniu wykazano, że preejakulat może zawierać limfocyty CD4 i makrofagi, zatem może być w nim obecny wirus HIV. Autorzy zasugerowali, że ryzyko zarażenia HIV jest większe niż domniemane ryzyko ciąży w przypadku dostania się preejakulatu do pochwy, gdyż nigdy nie stwierdzono przypadku takiego zapłodnienia. Badania przeprowadzone w 2007 roku na Uniwersytecie Cambridge oraz New York Presbyterian Hospital pod przewodnictwem Davida Resnicka potwierdziły, że zapłodnienie poprzez płyn ejakulacyjny nie jest możliwe[5]

cześć,

Monarti, ja tez jutro idę na usg genetyczne :) A o której masz? Powodzenie :)

Mychunia, kciuki za bete i usg piersi &&&&&&&&&&&&&

Ewelinka, cos tez mam przeczucie że w Twoim brzuchu mieszka lokator :) &&&&&&&

miłego dnia

mychunia trzymam kciuki za bete! dawaj znac od razu!

karolina ja bym powiedziala ze owulacje mialas w 13dc (a moze nawet pozniej bo nie mierzylas tempki) to teraz jest dopiero 7dpo wiec zdecydowanie poczekaj jeszcze z testowaniem ale juz trzymam kciuki!

ewelinka a masz test o czulosci 10? jak tak to ja bym pewnie juz testowala, ale niedziela to dobry plan. &&&&&&&&

Blair wiem ze nie masz, ale zazdroszcze nadchodzacych zakupow i wybierania.

szukalam mojej sukni az w koncu znalazlam:
17403_large.gif

Załączniki

• 17403_large.gif
    17403_large.gif
    113,4 KB · Wyświetleń: 107
reklama
Tak Gosiu masz racje , byle do 1.04 chociaz nie mysle o tym, juz wszystkie badania mam wiec narazie jak co to mam spokój , tylko cytologi sie boje ale wynik dopiero koło 18.04 ...

Gosia a ty dzisiaj nie masz przypadkiem jakiejś wizyty?? czy mi juz na pamiec poszło?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry