• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Monarti mocno trzymam kciuki &&&& ;-) a test o czułości 10 czy 25 robiłaś ?

Karolina to jeżeli 11 dc miałaś przypuszczalnie owulację to dziś masz 9 dpo więc myślę że już jakieś drobne objawy mają prawo się pojawić ale może to być te kwestia głowy... możesz testować tak samo jak ja bo też dziś mam 9dpo ;-)

To był mój z 10dpo a czułość 25 z tego co wyczytałam na niemieckiej stronie bo te testy mamma perfect to niemieckiej produkcji są:-)

trzymajcie trzymajcie:) dam znać po wizycie :) już się denerwuje na szczęście są o 11 i nie muszę czekać całego dnia

Ostatnia edycja:
Witam porannie ja już niedługo kończę doświadczenie :) i będę miała chwile na posiedzenie z Wami :)

Jussastar no ja mam kilka typów kiecek i chce najpierw pójść do salonu i powiemierzyc który będzie najlepszy :)
To fajnie Ci się trafiło z sukienka :)

Jolasia o mamo no to niezle wytrzymałas, moj rekord w labie to 18h pózniej padłam

Za wcześnie dodał mi się post z tel, reszcie odpisze za chwile :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

myślałam, że mam przewidzenia,ale dwa dni później była już bardzo widoczna i pobiegłam na betke :)

wysyłaj dla was fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Karolinko dzisiaj czuję się o niebo lepiej chociaz wstałam o 5 i takie miałam mdłości z głodu ze do sklepu poleciałam po bułeczki, po drodze gubiłam psa.. i w sumie miałam spacer zamiast wyjscia do sklepu bo musiałam tego smyka szukać..

Ewelinka, Karolinka ja was kochane prosze nie wkrecajcie sobie objawów , ja tak robiłam i zawsze kończyło się płaczem.. lepiej się miło rozczarować niż znowu wylewać łzy.. trzymam mocno kciuki za was kochane.. napewno sie uda..

Blair ty pracoholiku.. buziam cie :*

Monarti trzymam kciuki tak mocno ze az mnie rece bolą :*

Mychuniu ja czekam niecierpliwie na twoja bete :*

Anula, Asia Kasia :* nie opuszczajcie nas dziewczynki :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry