• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Suseł a to musiałam Cię źle zrozumieć ;P
suknia piękna!

Maluś tak rozmawialiśmy, pierścionek leży w szafie, wstępne plany miesiąc czy goście mamy trochę obgadane :)

Gosiaczek witaj :)

Motylku a wiesz coś może nowego co u koleżanki? bo ciekawa jestem co z maluszkiem

Jussastar krawcową mam sprawdzoną, kilka sukienek widziałam spod jej ręki więc też luz :) ale pierwszeństwo ma Vera :)
no my stosowaliśmy jakoś 4 lata, a kilka znajomych par nawet dłużej :)

Dziuneczka niech @ spierdziela przynajmniej na 9 miesiecy :) za dwa dni zapraszamy dwie kreseczki :)

Dziewczyny bardzo Was proszę odróżnijcie pełny stosunek staraczkowy od przerywanego- antykoncepcyjnego. Żeby doszło do zapłodnienia plemnik musi być z dużą siłą wyrzucony to raz a dwa musi być zdrowy, ruchliwy itd. Preejakulat wycieka, że tak brzydko to nazwę, więc jeden z ważnych czynników odpada, dwa że te plemniki co niby miałyby być w preejakulcie są z dużo gorszego sortu, jeśli w ogóle są, są albo martwe, albo nieruchliwe i w dużo, duzo mniejszej ilości. Jeśli miało by się to zakończyć ciążą, to pary gdzie facet ma średnie czy kiepskie nasienie nie powinny mieć problemu z poczęciem. A wpadki z przerywanego to zwykle słaby refleks faceta, tyle.
Dodatkowo same dobrze wiecie jak kobieta potrafi sobie wkręcać objawy! Wiem bo sama tak czasem miewałam, a @ przychodziła co miesiąc.

Blair87 - zgadzam się ;-) albo strzelam i liczę na ciąże albo nie strzelam i nie liczę a na nóż się uda ;-)
...ale podobno są dziewczyny które zaszły bo coś się dostało na palcu itp. podobno ja osobiście takich nie znam

Gośka są i takie co zaszły pływając w basenie, albo siadając na desce w wc.... ludzka wyobraźnia nie zna granic

Blair - w internecie znajdziesz wszystko ;) Ale myślę Blair, że jak już ktoś się stara to nie stosuje stosunku przerywanego bo to by było bez sensu.... A co do wkręcania sobie objawów w 100% się zgadzam. Proszę jak ja tak zacznę w tym cyklu to mnie zbesztajcie! Później mniejsze rozczarowanie jak coś.

Jussastar chodziło mi o odróżnienie sytuacji np Karoliny i Eweliny. Karolina stosuje antykoncepcję w postaci przerywanego, a Ewelina hasa na mężu do konca hihi ;)

Goska haha no dokładnie, Mamo ja tylko w basenie pływałam, ja dziewica jestem ;p

Iwo padałaś? Powstań! Powerade! :D

Dobra lecę wymienić żarcie komórkom, bo cholery słabo rosną...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry