• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Blair dziękuję ze pytasz o koleżanke. wczoraj miałam z nia sprzeczke.. no ale z dzidzia wszystko w porzadku, serduszko zdrowe, a z tymi nóżkami to nie wiadomo jeszcze bo lekarz stwierdził ze mogły sie tak dzieciaczkowi podwinac.. no ale te watpliwości rozwieja jej na badaniach prenatalnych w 30 tyg, teraz wiem jedynie tyle ze ma na 22.04 wizyte w warszawie ale juz sama nie wiem czy z serduszkiem czy z nózkami..

Mychunia jak tam??

Ewelinka dobre :*

Motylkowa trzymam kciuki by z dzieciatkiem kolezanki wszystko bylo ok. U mojej znajomej ciagle lekarze mowili ze Julka urodzi sie z zespolem downa a urodzila due zdrowa.

Mychunia właśnie jak wyniki usg piersi i bhcg?

Ewelinka dziekuje w imieniu kolezanki, czsem jej nie rozumiem i mam jej dosc a czasem mi jej szkoda.. bo jednego dnia pisze ze wszystko jest super zajebiscia a nastepnego ze sie zabije.. dorosła kobieta, ma córke prawie 7 letnia a zachowuje sie jak nastolatka.. wspieram ja jak tylko umiem ale czasem nie mam sil bo nie nadazam za nia..

Czesc Kobietki...Ale sie usmialam z tych murzynow itp:-D

kasik a to czym sie zajmujesz ze potrzebny niemiecki? Jak nie chcesz nie odpowiadaj.Jak tylkomoge w jakis sposob pomoc to chetnie to zrobie:tak:

Ja dzis pisalam test w takiej szkole niemieckiego zeby sprawdzic jaki mam poziom wyszlo te jestem na poziomie C1 troche w szoku jestem:szok: ale bardzo szczesliwa ze tak wyszlo...teraz jedyne pracowac nad poprawna gramatyka:-)

Mychunia czekamy na dobre wiesci:tak: kciuki oczywiscie zacisniete

Karolinka - prosze Cie porozmawiaj jednak z R i powiedz wszystko co czujesz .. dostaniesz w głowę jak dalej tak bedzie.
Niech R sie okresli jesli nei chce miec dziecka uzywajcie prezerwatyw, plastrow cokolwiek. To juz któryś miesiąc jak się męczysz nakręcaniem .. PROSZE ZROBCIE COS Z TYM BO TO JESZCZE BARDZIEJ NASILA TWOJA CHEC NA DZIECKO .. nie piszę tego złośliwie tylko martwie się o Ciebie :( trzymam kciuki zeby R podjal wlasciwa dla ciebie decyzje !!! &&&

dziewczyny beta 782 mIU/ml :-) 10 kwietnia mam wizytę :-)

a piersi mam zdrowe :-)

Monarti
trzymam kciuki za jutro ;*

jussastar
nie nie szyje, krawcowa mi przerobiła wg moich uwag :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry