reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam sią wieczornie do kogo wysłać link z facebookiem ja mam co prawda byle jaki ten facebook ale zawsze to facebook:-)
Czekacud gratulacje twój cud już się spełnia teraz niech rośnie zdrowo.
My z mężem pracujemy od 7 do 15 weekendy wolne na szczęście
Co do grupowego zdjęcia w lutym zakładam koronki na zęby więc mogę pozować z szerokim uśmiechem:-D

czekaCudu trzymam kciuki ;*

Gochson musi być ok, trzymam kciuki ;*

cyntia to wygląda strasznie...

ja dziś obiad na mieście a stamtąd prosto do dziadków jednych, drugich potem do teściów i dopiero teraz wróciliśmy...

iwo co do trudnej sytuacji w pracy to coś o tym wiem, więc Cię bardzo dobrze rozumiem. Trzymaj się ;*

dziewczyny wiem co czujecie.. moja siostra właśnie urodziłą, koleżanka i przyjaciółka rodzą w lutym, kuzynka jest w ciąży...

No albo babyboom razem i pierwsza apl. ;-) ale fajnie.

Bezdzietna udalo ci sie mnie rozbawic, czekam wiec na te fotke z utesknieniem ;-)

A jak wstawic fotke? Juz to rozpracowalam ale cholera przejsc nie chce. Jakies wskazowki?

Motylku nie denerwuj sie ;-) jak sie nie yda to zmien telefon po co jeszcze dodatkowe nerwy.

Mychunia a co szamaliscie?

Cyntia jak fotki wrzucic z tel ratuj pliss

Bezdzietna do Olusi napisz na priva, ona ci pieknie odpisze i wysle zaproszenie. ;-) dzis ze mna tak zrobila ;-)

reklama
Ja jestem nadwyraz spokojna , poprostu szukam szukam i nic ale ja nie mam androida i tu sie zaczynaja schody bo to chyba na windowsa nie wchodzi! Mam drugi numer i drugi tel wiec sobie na tamten drugi ściągnę bo tam jest ten cały android:P:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry