lalka, w takim razie trzymam mocno kciuki, aby się udało

Nie jesteś taka młodziutka. Ja miałam 22 lata jak urodziłam pierwszą córkę
Natch, tak mieszkamy z teściami i jest to straszne. Jakiś czas temu jeszcze w miarę było, a teraz coraz gorzej ;/
Karolcia, witaj :*
Cyntia, w takim razie wpisuje Ciebie na październik :* I życzę nudnych 8 miesięcy ciąży :* Nie martw się, że nie widać na razie nic. To jest wczesna ciąża i dlatego. 6/7 tydzień będziesz widziała piękne serduszko
Gochson, nie da się unikać, bo mamy razem kuchnie. Ja muszę dzieciom dać jeść, a ona cały czas siedzi w salonie i ogląda telewizję. Kuchnie i salon mamy koło siebie więc nie ma innego wyjścia. Tak samo jak M wraca do domu, to specjalnie krąży koło kuchni aby się do czegoś doczepić. Przeprowadzę planujemy około czerwca. Chyba, że uda nam się z konsolidować pożyczki, dobrać parę groszy więcej i wcześniej się wynieść. Nawet nie wiesz jak ja już nie mogę doczekać się przeprowadzki. Nie wytrzymuje nerwowo. Miałam nie denerwować się, ale nie da się inaczej. Zawsze coś chcą od nas. A jak Ty się czujesz?
Dziewczyny, co macie dzisiaj na obiad? Ja robię pomidorówkę (właśnie się gotuje) i naleśniki